Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: De 024 Avondturen
DJ: Nonstop
L.A.vation met tribute to U2 komt naar Wijchen

 

WIJCHEN - L.A.vation uit Los Angeles USA zijn op tournee in Nederland, deze keer doen ze met hun 6 weken durende tour manege/bowlingcentrum St. Frans in Wijchen aan.

Vorig jaar hebben ze de avond voorafgaand van het echte U2 concert in Los Angeles gespeeld voor de Die-Hards in het Hardrock café in Holywood. Dus deze heren hebben heel wat in hun mars.

>>> Heb jij nog geen kaarten? En wil jij graag aanwezig zijn? Dan is dit nu je kans.... Op onze facebookpagina staat een bericht, het enige wat je hoeft te doen, is als reactie op het bericht de persoon te ‘taggen’ met wie jij naar dit optreden zou willen. <<<

34368443 1703494046395766 2808577920577044480 n

L.A.vation
L.A.vation is meer dan alleen maar een U2 coverband. L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend en nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, met een show vol memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en met de nadruk op trots, passie en respect voor het origineel uit Dublin.

Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate ‘Tribute to U2’ te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste rock band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich het gitaarspel van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist Mikey Hachey die de lage tonen van Adam Clayton weergeeft, en drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs die trouw blijft aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen Jr. vormen zij ‘The Next Best Thing’.

Ervaar zelf waarom deze band ‘The Worlds Greatest Tribute to U2’ wordt genoemd!

L.A.vation - U2 Tribute Band


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!