Nieuwe locatie en organisatie Open Coffee Wijchen

 

WIJCHEN - Onlangs hebben Arjan Moerman en Sander Koopsen aangegeven dat ze de organisatie van Open Coffee Wijchen wilden gaan overdragen. Een nieuwe weg ligt dus open, dat betekent niet alleen een nieuwe organisatie, maar ook een nieuwe locatie!

Na respectievelijk zo’n drie en twee jaar is het niet verkeerd om plaats te maken voor nieuwe inzichten besloten Sander en Arjan. Echter is er nog wat meer motivatie; Sander is op het moment erg druk met Prode, het bedrijf wat hij samen met Barbara Koopsen leidt, en wat hard groeit. Daarnaast is Sander ook verbonden aan andere netwerkclubs en ‘op een gegeven moment moet je keuzes maken.’ Arjan timmert eveneens druk aan de weg met Blickfång Communicatie en werd in maart voorzitter van het bestuur van MKB Wijchen. Dat laatste was voor hem een reden om met Open Coffee te gaan stoppen. “Een mooie stap en beiden tegelijk doen is wat teveel van het goede.”

Nieuwe locatie en organisatie
In Mayke Ruemkens en Carla Jansen van Rosendaal hadden de afscheid nemende heren twee enthousiaste onderneemsters gevonden. Mayke Ruemkes is eigenaar van May Way HB. Zij begeleidt hoogbegaafde kinderen en hun ouders naar helderheid en begrip over hoogbegaafdheid. Carla Jansen van Roosendaal is Being in Balance® Coach en eigenaar van Stress uit Focus aan. Na wat goede gesprekken heeft Marcel Weber besloten het team te versterken. Met de komst van Marcel is ook gekeken om de evenementen voortaan bij Bij Edison te laten plaatsvinden.

"In maart was Open Coffee Wijchen al te gast bij Marcel en zijn team en dat beviel prima. Sander en ik willen de nieuwe organisatie niet in de weg zitten en ze vooral hun eigen ideeën laten inbrengen. Natuurlijk helpen we nog even op de achtergrond mee, maar nieuwe plannen kunnen natuurlijk gelijk van start. In mei organiseren Sander en ik nog mee en voor de minibeurs na de zomer help ik nog met alles rondom de social media." zo vertelt Arjan.

Sander vult aan: "We hebben jaren lang met veel plezier gebruik mogen maken van de faciliteiten van 't Mozaïek, waar we het prima naar ons zin hadden, weggaan was geen makkelijke beslissing. We willen hen, en ook de medewerkers van de Huiskamer van Wijchen, dan ook hartelijk bedanken voor de goede zorgen! Het is goed dat er een frisse wind door de organisatie waait, eerder zijn we ook al eens 'verhuist' vanaf BurgGolf, en nu dus naar Bij Edison. Arjan en ik hebben er het volste vertrouwen in en dragen de organisatie graag over."

Marcel Weber timmert als ondernemer al een geruime tijd aan de weg in Wijchen, naast de lancering van Bij Edison zag hij in Open Coffee ook een mooie uitdaging. "Onze locatie is erg geschikt voor evenementen zoals netwerkbijeenkomsten, zo bleek ook tijdens de maart editie van Open Coffee. Ik zal wat de organisatie van Open Coffee aangaat, me ook met name met de locatie en het gastheerschap bezig houden. Dat doe ik natuurlijk niet alleen; Het team van Bij Edison heeft er veel zin in om (bijna) maandelijks ondernemers uit Wijchen en de regio te ontvangen!"

Mayke en Carla zijn erg blij met de aanvulling, ook omdat zij al hadden begrepen dat er stiekem toch wel wat tijd in gaat zitten om alles te organiseren. "Met Marcel zijn we compleet, zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en hij neemt de zorg over de organisatie op locatie uit handen." "Het is een leuk en enthousiast team geworden! We gaan het vast hier en daar wat anders doen, maar zetten de opzet van oprichter Michiel Heijmans voort, zoals zijn opvolgers ook op hun eigen manier hebben gedaan. We hebben er zin in!" sluit Mayke af.

Op 30 mei is de volgende editie, georganiseerd door de twee oude- en de drie nieuwe aanjagers. Aan de invulling wordt nog gewerkt, de locatie is vanaf dan bij Bij Edison.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!

Meer nieuws uit Wijchen

Romeinenmiddag in Museum Kasteel Wijchen

WIJCHEN - Van 28 april tot en met 6 mei 2018 vindt de vijfde editie van de Nationale Romeinenweek plaats. Een week waarin de Romeinse geschiedenis in Nederland centraal staat....

Lees meer...


Stoplichten kruising Klapstraat in Wijchen werken weer

WIJCHEN - De stoplichten op de Hogeweg/Klapstraat/Stationslaan in Wijchen werken momenteel niet, de normale verkeersregels zijn daarom van kracht.

Lees meer...


Politie zoekt getuigen van auto-inbraak Overasselt

OVERASSELT - Maandagmiddag tussen 15:00 en 16:45 uur heeft er een inbraak in een geparkeerde auto aan de Hessenbergseweg t.h.v. St. Walrick in Overasselt plaatsgevonden. 

Lees meer...


Meerkosten zomerinzameling gft-afval Wijchen zijn €42.000,-

WIJCHEN - Op 22 februari 2018 heeft de gemeenteraad naar aanleiding van een initiatiefvoorstel van Kernachtig Wijchen, VVD en Wijchen Lokaal besloten het project omgekeerd...

Lees meer...


Cameratoezicht stationsgebied Wijchen

WIJCHEN - Binnenkort begint de gemeente met cameratoezicht op de pleinen rond het NS station in Wijchen. Dit doet de gemeente om vervelende gebeurtenissen te voorkomen. Maar...

Lees meer...


Kernachtig Wijchen, VVD en PvdA eens over coalitieakkoord

WIJCHEN - De partijen Kernachtig Wijchen, VVD en PvdA zijn het inhoudelijk eens over het coalitieakkoord 2018-2022. Dat heeft formateur Geert Gerrits dinsdag 17 april...

Lees meer...


Bestuurders raken rijbewijs kwijt door alcohol

WIJCHEN - De politie heeft zondag in Wijchen van twee bestuurders het rijbewijs ingevorderd, beiden hadden teveel gedronken.

Lees meer...


Wijchenaar verovert Nederland met 'The TeenZ' [VIDEOCLIP]

WIJCHEN - The TeenZ is de nieuwe hitsensatie van Nederland. Met hun zomerhit Never Nooit Gaan veroveren de zeven talentvolle tieners in korte tijd Nederland. Tjeerd Oosterhuis,...

Lees meer...


AWC blijft na winst op FC Tilburg op titelkoers

WIJCHEN - In een matige wedstrijd weet AWC pas na een rode kaart voor een verdediger van FC Tilburg het verschil te maken. In de eerste helft kan AWC alleen het eerste kwartier...

Lees meer...


Koop nu je tickets voor de Strong Viking 'Water Edition'

WIJCHEN / NIJMEGEN - De editie waar het in 2013 allemaal mee begon is terug! De Strong Viking Water Edition vindt plaats op zaterdag 23 & zondag 24 juni 2018 op de Berendonck...

Lees meer...