Lottokandidaten Prins Carnaval van Wijchen [FOTO'S + VIDEO]

 

WIJCHEN - Op zaterdag 11 november zal in de feesttent op het marktplein de nieuwe prins van Wijchen, of beter gezegd 'het Urnerijk', bekend worden gemaakt.

Jaarlijks zijn er 11 kandidaten om prins van het Urnerijk te worden; Vorig jaar was het 'Prins Jeroen d’n Urste' met als thema Sportjaar. Wie zal het nu worden en wat wordt het nieuwe thema? Slechts één van de lottokandidaten zal daadwerkelijk prins carnaval worden, maar wie zal het zijn? De 11 lottokandidaten stellen zich in onderstaand filmpje kort aan u voor.

Iedere kandidaat zal aangeven waarom juist hij Prins Carnaval zal worden. Ook zal iedere lottokandidaat alvast het thema van de carnaval aan u voorleggen.

Kunt u de spanning nou ook niet meer aan? Kom dan op zaterdag 11 november gezellig naar de feesttent en ben zelf getuige van de onthulling van de nieuwe prins en het carnavalsthema van het Urnerijk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Zaal de Markies (Graafseweg 600, Alverna) en Expert Wijchen (Touwslagersbaan 32, Wijchen).


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!

Ander nieuws uit Wijchen

Baggerwerk in sloten en vijvers gemeente Wijchen

WIJCHEN - Vanaf maandag 19 februari vinden er baggerwerkzaamheden plaats in sloten en vijvers in de gemeente Wijchen.

Lees meer...


Wijchen Lokaal Bonanza!

WIJCHEN - Wijchen Lokaal presenteerde vandaag een nieuwe lijsttrekkers-promotievideo. Onder het mom 'Stem op uzelf, stem lijst 7',  Wijchen lokaal.

Lees meer...


Storing verlichting omgeving centrum Wijchen

WIJCHEN - Er is momenteel een stroomstoring in de openbare verlichting in de omgeving Spoorstraat, Burchtstraat, parkeerterrein Aambeeld en Pius XII straat in Wijchen.

Lees meer...


Extra avond 'Van boerengat tot kleine stad' (Wijchen)

WIJCHEN - In verband met de enorme belangstelling voor het evenement ‘Oud Wijchen film + feestavond’ op 23 maart 2018 en het feit dat de kaarten zo snel uitverkocht waren is er...

Lees meer...


Voedselbank waarschuwt voor valse collectanten

WIJCHEN - Voedselbank Wijchen en Beuningen waarschuwt op Facebook voor nepcollectanten in Wijchen welke zogenaamd geld ophalen voor de voedselbank.

Lees meer...


Verkiezingen gemeenteraad in Wijchen [INFO]

WIJCHEN - Op woensdag 21 maart 2018 zijn de verkiezingen van de gemeenteraad. U kunt dan uw stem uitbrengen. Uiterlijk 7 maart 2018 krijgt u per post de stempas voor de...

Lees meer...


CDA Wijchen: Kasteel in oude glorie terug!

WIJCHEN - Het oude gemeentekantoor wordt binnenkort gesloopt. Dan komt een prachtige ruimte vrij. Het CDA Wijchen wil hier een parkachtige boulevard naar het Wijchens Meer...

Lees meer...


Jeugdige vandalen uit Wijchen doorverwezen naar Halt

WIJCHEN - De drie jongens welke op 18 januari in de nieuwe fietsenstalling bij het station in Wijchen een fiets vernielden zijn doorverwezen naar Halt.

Lees meer...


Optreden succesvolle ‘Gebroeders Rossig’ op Alverna [FOTO’S]

ALVERNA - Dinsdagavond ging bij 'De Markies' op Alverna het dak eraf met de meest populaire vierling van dit moment 'De Gebroeders Rossig' uit Wijchen.

Lees meer...


Modderkolk wederom uitgeroepen tot 'Best Managed Company'

WIJCHEN - Modderkolk behoort ook dit jaar (2017-2018) tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen woensdag...

Lees meer...