80-jarige vrouw uit Wijchen slachtoffer van zakkenrollerij

 

WIJCHEN - Woensdagmiddag j.l. tussen 14:00 en 14:30 uur werd een 80-jarige vrouw uit Wijchen het slachtoffer van zakkenrollers.

Nadat de vrouw bij enkele winkels in het centrum van Wijchen inkopen had gedaan werd ze in de Don Felixhof op haar rug geklopt. Ze zag drie personen en de bejaarde vrouw beantwoordde hierbij de door hen gestelde vragen.

Eenmaal thuis ontdekte de vrouw dat haar pinpas uit de jaszak was verdwenen. Ongeveer een kwartier nadat ze haar pinpas voor het laatst had gebruikt was er al geld van haar rekening gehaald.

Van de personen die de bejaarde vrouw aanspraken en vermoedelijk tijdens het pinnen in 1 van de winkels haar code hebben afgekeken.

Van de vermoedelijke daders is het volgende signalement bekend: drie blanke personen, waarvan zeker 2 vrouwen en mogelijk een man. De vrouwen waren klein, slank en droegen een hoofddoek. Ze spraken gebrekkig Nederlands.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Wanneer u informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn dan vraagt de politie dit te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Ook meldt de politie extra oplettend te zijn, zodat u niet het slachtoffer wordt van zakkenrollers.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!

 

Ander nieuws uit Wijchen

Dansavond Chique Music bij partycentrum Verploegen in Wijchen

WIJCHEN - Chique Music is een dansavond voor 40-plussers. In een relaxte sfeer kunnen zowel stelletjes als alleenstaanden zich een avond onderdompelen in de muziek uit hun...

Lees meer...


Inbrekers keren vaak terug in korte tijd!

REGIO 024 / ALGEMEEN - Wie tot zijn schrik ontdekt dat is ingebroken, moet op zijn tellen passen. Bij één op de twaalf mensen die slachtoffer wordt van inbraak, keert de...

Lees meer...


Tijdelijk: Een jaar radioreclame op Radio 024 voor € 995,-

WIJCHEN - Radio 024 (Bijsterhuizen, Wijchen), biedt ondernemers uit de Regio 024, tijdelijk de mogelijkeid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief zichzelf te promoten. Gezien...

Lees meer...


Wie komt in aanmerking voor een Zilveren Draagspeld?

WIJCHEN - Wist u dat u als inwoner van de gemeente Wijchen iemand kunt voordragen voor een Zilveren Draagspeld? Weet u iemand die hiervoor in aanmerking komt?

Lees meer...


Meldingen openbare ruimte via app in Wijchen

WIJCHEN - Gemeente Wijchen heeft een app 'MijnGemeente' waarmee iedereen snel en eenvoudig meldingen over de openbare ruimte kan doen. Denk aan een losliggende stoeptegel,...

Lees meer...


Werkzaamheden aan verschillende wegen in Wijchen

WIJCHEN - Vanaf 23 oktober tot en met 17 november wordt er aan verschillende wegen en een wandelpad gewerkt in de gemeente Wijchen.

Lees meer...


Begroting 2018/2021 Wijchen 'koers blijven houden'

WIJCHEN - Koers blijven houden. Dat is de kernboodschap van het college van Wijchen in de Begroting 2018/2021. De begroting wordt binnenkort behandeld door de gemeenteraad.

Lees meer...


Wie worden de helden van 2017 in Wijchen?

WIJCHEN - Veel kinderen en jongeren doen goede dingen. Soms valt het niet eens op. Zij maken onze samenleving. De gemeente Wijchen is apetrots op jonge inwoners die zich...

Lees meer...


Rooktest parkeergarage station Wijchen

WIJCHEN - Op donderdag 19 oktober houdt de brandweer een rooktest in de parkeergarage op het bouwterrein van de Stationsomgeving. Dit is op de Stationslaan in Wijchen.

Lees meer...


AWC dankzij sponsoren nog beter 'Samen een, samen beter'

WIJCHEN -  De sponsoren van dit jaar zijn bekend. Technisol isolatie was al eerder bekend als hoofdsponsor van AWC en daar komen Modderkolk en 4PET Holding BV als...

Lees meer...