80-jarige vrouw uit Wijchen slachtoffer van zakkenrollerij

 

WIJCHEN - Woensdagmiddag j.l. tussen 14:00 en 14:30 uur werd een 80-jarige vrouw uit Wijchen het slachtoffer van zakkenrollers.

Nadat de vrouw bij enkele winkels in het centrum van Wijchen inkopen had gedaan werd ze in de Don Felixhof op haar rug geklopt. Ze zag drie personen en de bejaarde vrouw beantwoordde hierbij de door hen gestelde vragen.

Eenmaal thuis ontdekte de vrouw dat haar pinpas uit de jaszak was verdwenen. Ongeveer een kwartier nadat ze haar pinpas voor het laatst had gebruikt was er al geld van haar rekening gehaald.

Van de personen die de bejaarde vrouw aanspraken en vermoedelijk tijdens het pinnen in 1 van de winkels haar code hebben afgekeken.

Van de vermoedelijke daders is het volgende signalement bekend: drie blanke personen, waarvan zeker 2 vrouwen en mogelijk een man. De vrouwen waren klein, slank en droegen een hoofddoek. Ze spraken gebrekkig Nederlands.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Wanneer u informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn dan vraagt de politie dit te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Ook meldt de politie extra oplettend te zijn, zodat u niet het slachtoffer wordt van zakkenrollers.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!

 

Meer nieuws uit Wijchen

’t Zand uit Tilburg te sterk voor AWC

WIJCHEN - AWC was naar Tilburg gekomen om revanche te nemen op de thuis geleden nederlaag (2-1) van de 11 van ’t Zand. Het liep echter allemaal anders. De spelers van trainer...

Lees meer...


Boy Visser keert terug naar s.v. AWC Wijchen

WIJCHEN - AWC heeft goede zaken gedaan om de selectie voor het nieuwe seizoen rond te krijgen. Met trots meldt AWC dat Boy Visser na zijn vertrek vier jaar gelden naar JVC...

Lees meer...


Eigenaars Veerstraat 1 in Batenburg winnen monumentenprijs 2017

BATENBURG - Wethouder Paul Loermans overhandigde gisteren de monumentenprijs aan de heer en mevrouw Vaneker uit Batenburg. ''De monumentencommissie heeft unaniem besloten om de...

Lees meer...


Stimulering duurzame energie op sportparken Wijchen

WIJCHEN - De gemeente Wijchen biedt sportclubs meer mogelijkheden om te verduurzamen. Dit doen ze door middel van een speciale lening. Sportclubs kunnen het geld gebruiken om...

Lees meer...


Dar bedankt inwoners regio Nijmegen voor scheiden gft-afval

REGIO 024 - De gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen, Wijchen, en de bedrijven ARN en Dar bedanken ook dit jaar inwoners voor het goed scheiden van hun...

Lees meer...


Schoonmaken bestrating centrum Wijchen

WIJCHEN -  Op 19 maart 2018 begint de gemeente Wijchen met het schoonmaken van de bestrating in het centrum van Wijchen. Zij halen kauwgum, groene aanslag en andere viezigheid...

Lees meer...


Omwisselen papiercontainer voor inwoners Wijchen

WIJCHEN - In september 2017 hebben alle huishoudens in de gemeente Wijchen een papiercontainer gekregen, nu een halfjaar later is omruilen of inleveren mogelijk.

Lees meer...


Bouw eerste 75 woningen Huurlingsedam 'fase 2'

WIJCHEN - Maandag 12 maart heeft de gemeente Wijchen de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van de eerste 75 woningen in fase 2 van de wijk Huurlingsedam.

Lees meer...


Maatregelen tegen 'bevervraat' langs het Wijchens Meer

WIJCHEN - Gemeente Wijchen neemt maatregelen tegen bevervraat. Langs het Wijchens Meer is een bever actief. Enkele bomen zijn al omgevallen of ernstig aangetast door bevervraat.

Lees meer...


Schrik niet, het is een militaire oefening!

WIJCHEN - De Koninklijke Landmacht houdt van 13 tot en met 15 maart 2018 een militaire oefening in gemeenten in het gebied tussen Oirschot, Ede en Harskamp.

Lees meer...