Single presentatie DJ Ronnie & CV De Bijtankers [FOTO'S]

 

WIJCHEN - Op vrijdag 27 januari werd de nieuwe party-single 'DJ Ronnie & CV De Bijtankers - Feesten doen we Hier' in Café de Arend gepresenteerd. Het werd een gezellige muzikale avond met DJ Ronnie, zangers Tim & Emiel en de mannen van Happy Ouwer (Druten) inmiddels bekend van "Feest bij elke Scheet”.

DJ Ronnie & CV De Bijtankers maakten op vrijdagavond meteen van de gelegenheid gebruik om de videoclip voor het nummer “Feesten doen we Hier” op te nemen, de première ervan volgt zeer binnenkort op regio024.nl.

Het idee lag al een tijdje op de plank, een carnavals single maken samen met een Carnavalsgroep, aangezien DJ Ronnie regelmatig op een carnavals feestje te vinden is ontmoette hij de frisse jonge carnavalsgroep 'CV De Bijtankers'. In een lollige bui werd toen geroepen "we moeten eens een keer een carnavalsplaat maken", zogezegd zo gedaan.

'CV De Bijtankers' is een jeugd carnavals groep bestaande uit 36 personen (jongens en meiden), de oorsprong komt voort uit 'CV Zonder Naam' en 'de Betweters', deze namen hebben ze tot vorig jaar gedragen.

DJ Ronnie heeft al meerdere “Carnavals”-singles op zijn naam, een kleine greep uit z’n discografie zijn: "Helemaal Niets' i.s.m. the PartyJocks, 'You’re The Voice' i.s.m. Gebroeders Rossig en 'We zingen en we springen' i.s.m. DJ Koen.

Voort de nieuwe single is niet alleen een samenwerking aangegaan met CV De Bijtankers; Tim & Emiel (winnaars van het Rossig Meezing Feest 2016) hebben geholpen met de tekst en vocale ondersteuning. Uiteindelijk heeft dit alles geresulteerd in een gezellige Carnavalshit. Hieronder foto's, binnenkort de videoclip.

Copyright Media 024 | Foto's: EL

Ander nieuws uit Wijchen

Vaarseizoen 2017 Maasveren van start

WIJCHEN - Op vrijdag 28 april 2017 start het vaarseizoen van de fiets- en voetveren van Uit®waarde op de Maas.

Lees meer...


Meldingen openbare ruimte via app in Wijchen

WIJCHEN - Gemeente Wijchen heeft de app MijnGemeente waarmee iedereen snel en eenvoudig meldingen over de openbare ruimte kan doen. Denk aan een losliggende stoeptegel, kapotte...

Lees meer...


Ontmoeting met Romeins Wijchen

WIJCHEN - Zaterdag 20 mei 2017 organiseren de Vrienden Museum Kasteel Wijchen een wandeling door Romeins Wijchen met aansluitend een bezoek aan het museum.

Lees meer...


50-jarige Wijchenaar de cel in voor poging afpersing

WIJCHEN - De rechtbank Gelderland veroordeelde een 50-jarige man uit Wijchen voor een poging tot afpersing. Hij kreeg 12 maanden celstraf, met aftrek van het voorarrest.

Lees meer...


Waarschuwing: wees alert voor 'prankcall'

REGIO 024 - De afgelopen weken duiken er steeds meer verhalen op van mensen die gebeld worden door een onbekend nummer '0690112245' pas op trap hier niet in. Vermoedelijk gaat...

Lees meer...


Weekmarkt Wijchen deze week een dag eerder

WIJCHEN - Vanwege Koningsdag is de weekmarkt in Wijchen deze week op woensdagochtend i.p.v. donderdagochtend en is als vanouds te vinden op 'De Markt'.

Lees meer...


Ruim €250.000,- voor aanpassingen Arcus

WIJCHEN - Sporthal Arcus werd in januari 2011 aan de Campuslaan in Wijchen geopend. De bouw van sporthal maakte onderdeel uit van de herinrichting van het zogeheten campusterrein.

Lees meer...


Woonvisie gemeente Wijchen gaat in op thuisgevoel

WIJCHEN - Goed wonen in Wijchen betekent je thuis voelen. Dat is de strekking van de nieuwe woonvisie “Thuis in Wijchen” die het college binnenkort voorlegt aan de gemeenteraad.

Lees meer...


Leerlingenvervoer aanvragen in Wijchen

WIJCHEN - Leerlingenvervoer is bedoeld voor kinderen die niet zelfstandig of alleen onder begeleiding naar school kunnen. Bijvoorbeeld omdat ze een handicap hebben of de school...

Lees meer...


30 april duurzaamheidsmarkt in Wijchen

WIJCHEN - Zondag 30 april van 13:00 tot 17:00 uur staat de lokale duurzaamheidsmarkt weer in het centrum van Wijchen. Op de markt kunnen inwoners bijvoorbeeld informatie...

Lees meer...