Ongeval op T-splitsing Kerkedreef Wijchen [FOTO'S]

 

WIJCHEN - Een automobiliste rijdende op 'de Meren' 10de straat, wilde bij de T-splitsing linksaf de Kerkedreef opdraaien, ze kwam echter te kort door de bocht en botste met aanzienlijke snelheid op een automobilist die de T-splitsing naderde om Kerkeveld in te rijden.

Een en ander resulteerde in een enorme klap en veel schade. Of er gewonden zijn gevallen is niet duidelijk. De vrouw werd gevraagd om een blaastest te doen, echter dat mislukte keer op keer. De vrouw werd om die reden door de politie meegenomen om dit alsnog op het politiebureau of elders te doen.

Beide auto's werden door een sleper afgevoerd.

De politie heeft circa een uur de auto's die de wijk in -en uitreden begeleid. Het betreft de T-splitsing waarop de veelbesproken enige ontsluitingsweg aangesloten is.

Ander nieuws uit Wijchen

Vaarseizoen 2017 Maasveren van start

WIJCHEN - Op vrijdag 28 april 2017 start het vaarseizoen van de fiets- en voetveren van Uit®waarde op de Maas.

Lees meer...


Meldingen openbare ruimte via app in Wijchen

WIJCHEN - Gemeente Wijchen heeft de app MijnGemeente waarmee iedereen snel en eenvoudig meldingen over de openbare ruimte kan doen. Denk aan een losliggende stoeptegel, kapotte...

Lees meer...


Ontmoeting met Romeins Wijchen

WIJCHEN - Zaterdag 20 mei 2017 organiseren de Vrienden Museum Kasteel Wijchen een wandeling door Romeins Wijchen met aansluitend een bezoek aan het museum.

Lees meer...


50-jarige Wijchenaar de cel in voor poging afpersing

WIJCHEN - De rechtbank Gelderland veroordeelde een 50-jarige man uit Wijchen voor een poging tot afpersing. Hij kreeg 12 maanden celstraf, met aftrek van het voorarrest.

Lees meer...


Waarschuwing: wees alert voor 'prankcall'

REGIO 024 - De afgelopen weken duiken er steeds meer verhalen op van mensen die gebeld worden door een onbekend nummer '0690112245' pas op trap hier niet in. Vermoedelijk gaat...

Lees meer...


Weekmarkt Wijchen deze week een dag eerder

WIJCHEN - Vanwege Koningsdag is de weekmarkt in Wijchen deze week op woensdagochtend i.p.v. donderdagochtend en is als vanouds te vinden op 'De Markt'.

Lees meer...


Ruim €250.000,- voor aanpassingen Arcus

WIJCHEN - Sporthal Arcus werd in januari 2011 aan de Campuslaan in Wijchen geopend. De bouw van sporthal maakte onderdeel uit van de herinrichting van het zogeheten campusterrein.

Lees meer...


Woonvisie gemeente Wijchen gaat in op thuisgevoel

WIJCHEN - Goed wonen in Wijchen betekent je thuis voelen. Dat is de strekking van de nieuwe woonvisie “Thuis in Wijchen” die het college binnenkort voorlegt aan de gemeenteraad.

Lees meer...


Leerlingenvervoer aanvragen in Wijchen

WIJCHEN - Leerlingenvervoer is bedoeld voor kinderen die niet zelfstandig of alleen onder begeleiding naar school kunnen. Bijvoorbeeld omdat ze een handicap hebben of de school...

Lees meer...


30 april duurzaamheidsmarkt in Wijchen

WIJCHEN - Zondag 30 april van 13:00 tot 17:00 uur staat de lokale duurzaamheidsmarkt weer in het centrum van Wijchen. Op de markt kunnen inwoners bijvoorbeeld informatie...

Lees meer...