Auto slaat over de kop op Zuiderdreef Wijchen [FOTO'S] WIJCHEN - Dinsdagmiddag heeft om 14:00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de Zuiderdreef in Wijchen.

Opnieuw bomen verwijderd langs de Oosterweg in Wijchen WIJCHEN -  De bomen langs de Oosterweg tussen de Meester van Coothlaan en de Don Emanuelstraat in Wijchen zijn verwijderd i.v.m. het vervangen van de riolering en de bestrating. Omdat de bomen oppervlakkig wortelen is het beter om deze te verwijderen, tevens zouden de bomen het niet redden door de werkzaamheden.

Engels sprekende klusjesmannen actief in Wijchen WIJCHEN - Maandagochtend zijn er bij de politie enkele meldingen binnen gekomen over Engelstalige klusjesmannen uit Groot Brittannië of Ierland die ongevraagd aan de deur komen en hun diensten als klusjesman aanbieden.

Remco Boer nieuwe gemeentesecretaris in Wijchen WIJCHEN - Het college van burgemeester en wethouders van Wijchen heeft Remco Boer benoemd als gemeentesecretaris. Hij wordt ook directeur van de Werkorganisatie Druten-Wijchen in oprichting.

Start verkoop 16 energieneutrale woningen in Hernen HERNEN / WIJCHEN - KlokGroep start in september 2017 met de verkoop van 16 energieneutrale woningen in Hernen. Deze speciale woningen passen in de ambitie van de gemeente Wijchen om energieneutraal te zijn in het jaar 2040.

Oosterweg in Wijchen deze week afgesloten voor verkeer WIJCHEN - De Oosterweg in Wijchen is vanaf maandag 24 juli afgesloten voor al het verkeer. De aannemer gaat dan de riolering en bestrating vervangen. De afsluiting is tussen de Meester van Coothlaan en de Don Emanuelstraat. De kruisingen blijven allebei wel open.

N.E.C. wint met 1-3 van VV Alverna ALVERNA / NIJMEGEN - Tijdens de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding speelde N.E.C. tegen VV Alverna. De ploeg van Adrie Bogers won met 1-3 door doelpunten van Ragnar Oratmangoen (twee keer) en Mohamed Rayhi.

Rooktest Oostflank Wijchen, bel geen hulpdiensten! WIJCHEN - Op donderdag 13 juli 2017 houdt de brandweer een rooktest in de parkeergarage op het bouwterrein van de Oostflank. Dit is in het centrum van Wijchen op de Oosterweg.

Gemeente Wijchen gaat verhuizen! WIJCHEN - De verhuizing naar het nieuwe Huis van de gemeente komt steeds dichterbij. Op dinsdag 1 augustus gaat de draaideur op de Kasteellaan 27 voor alles inwoners van de gemeente Wijchen open. Let op! Tijdens de verhuizing is de gemeente alléén telefonisch bereikbaar. Het gemeentekantoor is gesloten op vrijdag 28 juli en maandag 31 juli.

Autobrand Ravenstein leidt tot melding burgernet RAVENSTEIN - Een autobrand aan de Jacoba van Badenhof in Ravenstein heeft zondag op maandagnacht omstreeks 03:15 uur, in de omgeving van Wijchen en Oss, tot een burgernetmelding geleid. Momenteel is nog onbekend of het om brandstichting gaat.