Kom speculaasjes bakken bij de Wijchense Molen WIJCHEN - Sinterklaas is weer in ons land. Dus het is tijd om pepernoten en speculaas te bakken! Dit kan op zaterdag 2 december bij de Wijchense Molen.

Gemeente Wijchen even niet bereikbaar! WIJCHEN - De gemeente Wijchen gaat na een nieuw pand, nu ook digitaal verhuizen. Daarom is de gemeente op vrijdag 24 november de hele dag gesloten. Dit geldt voor het Huis van de gemeente, de gemeentewerf en de sociale wijkteams. Inwoners kunnen niet bellen of mailen, ook is het niet mogelijk om langs te komen.

Ochtend begint slecht voor dronken man in Wijchen WIJCHEN - Woensdagochtend hebben agenten van Bureau Toezicht op de Tunnelweg in Wijchen een man aangehouden wegens openbaar dronkenschap.

A73 nog 1 nacht afgesloten door werkzaamheden WIJCHEN - De A73 zal de komende nacht voor de laatse keer, van Wijchen naar knooppunt Neerbosch, afgesloten zijn. De afgelopen nachten was de snelweg ook al afgesloten. 

Geen fitnesspark maar een sportcontainer in Wijchen? WIJCHEN - De realisatie van een fitnesspark op een vaste locatie in Wijchen is van de baan, hiervoor in de plaats is men voornemens een sportcontainer te plaatsen. De raad moet nog een akkoord geven.

Kieslijst Kernachtig Wijchen vastgesteld WIJCHEN - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Kernachtig Wijchen is op maandag 20 november de top van de kieslijst vastgesteld.

Meer mogelijkheden voor kinderen in Wijchen WIJCHEN - De Gemeente Wijchen wil graag dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Voor mensen met weinig geld is dit vaak moeilijker. Daarvoor heeft de gemeente Wijchen het minimabeleid.

Gemeentegids Wijchen 2018 volgende week in de brievenbus WIJCHEN - De nieuwe gemeentegids 2018 van Wijchen is uit en wordt volgende week bij u bezorgd. Let op: heeft u een ‘NEE NEE’ of een ‘JA NEE’ sticker op uw brievenbus? Dan krijgt u geen gemeentegids.

Nieuwe fietsenstalling station Wijchen in gebruik genomen WIJCHEN - Maandag is de nieuwe fietsenstalling bij het station in gebruik genomen. De nieuwe fietsenstalling is energieneutraal. Zonnecollectoren op het dak leveren de benodigde elektriciteit. Ook is de stalling overdekt. Wel zo fijn als het slecht weer is!

Meldingen openbare ruimte via app in Wijchen WIJCHEN - Gemeente Wijchen heeft een app 'MijnGemeente' waarmee iedereen snel en eenvoudig meldingen over de openbare ruimte kan doen. Denk aan een losliggende stoeptegel, kapotte verlichting, zwerfafval, hondenpoep, vernieling van speeltoestel of verkeerspaaltjes. De app is beschikbaar voor Android en Apple.