Werkzaamheden 't Laantje Wijchen WIJCHEN - Vanaf woensdag 20 september is ’t Laantje afgesloten voor verkeer. De aannemer maakt één fietspad van de twee losse fietspaden die er nu liggen. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. 

Gelijktijdig sloop en nieuwbouw oude gemeentekantoor Wijchen WIJCHEN - Het college van Wijchen stelt de gemeenteraad voor om een voorbereidingskrediet van €100.000 beschikbaar te stellen voor de toekomstige invulling van de locatie van het oude gemeentekantoor.

Onderhoud zandstrand bij vijver in Park Noord Wijchen WIJCHEN - Vanaf 20 september start de aannemer met onderhoudswerkzaamheden en het herstellen van het zandstrand bij de vijver in Park Noord Wijchen.

Diefstal uit woning Dorpsstraat in Hernen HERNEN - Zondag 17 september j.l. heeft er tussen 19:00 uur en 22:00 uur een diefstal uit een woning plaatsgevonden aan de Dorpsstraat in Hernen, zo meldt wijkagent Gerrie van Doorn op Twitter. 

Inbraak kassagebouw 'Bugs & Bees' in Wijchen WIJCHEN - In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 september is er ingebroken in het kassagebouw van kermisattractie 'Bugs & Bees' welke op de Kasteellaan in Wijchen staat, zo meldt de politie op Facebook.

Papiercontainer vanaf 1 oktober aan straat in Wijchen WIJCHEN - Heeft u uw papiercontainer al gekregen? Let op: de papiercontainer kunt u pas vanaf 1 oktober aan de straat zetten op de inzameldag. In de maand september zet u het oud papier nog in dozen aan de straat.

 Marcel de Groot in De Huiskamer van ‘t Mozaïek Wijchen WIJCHEN - Wat een fantastische voorstelling om het Huiskamerseizoen mee te starten! Na 15 jaar staat Marcel de Groot weer in de theaters met een eigen programma vol gloednieuw repertoire, wat ouder werk en hier en daar een cover of vertaling. En dit seizoen start hij die tour in onze Huiskamer, op intieme wijze met de solo-variant van #Held.

Trekkers en modder op de weg tijdens oogsttijd WIJCHEN - Het najaar is weer begonnen en voor de boeren is de oogsttijd weer aangebroken. Dit betekent dat er modder op de weg kan liggen. Boeren zijn verplicht om de modder zelf op te ruimen. Om u te waarschuwen plaatsen boeren borden langs de weg.

Jan Beuving in Theater 't Mozaïek Wijchen WIJCHEN - Buitengewoon geestig’, schreef de Volkskrant. ‘Beuving excelleert in lichte liedjes’, aldus NRC. ‘IJzersterk programma’, volgens de theaterkrant. 

Heeft u nieuws? Geef het door aan onze redactie!

REGIO 024 - Wij zijn dagelijks op zoek naar actualiteiten, evenementen, noviteiten, tips of andersoortig interessant nieuws met betrekking tot de Regio 024. Heeft u interessante informatie, laat het ons weten! Via regio024.nl dragen wij er zorg voor dat het op korte termijn de hele regio bereikt.