Baggerwerk in sloten en vijvers gemeente Wijchen WIJCHEN - Vanaf maandag 19 februari vinden er baggerwerkzaamheden plaats in sloten en vijvers in de gemeente Wijchen.

Wijchen Lokaal Bonanza! WIJCHEN - Wijchen Lokaal presenteerde vandaag een nieuwe lijsttrekkers-promotievideo. Onder het mom 'Stem op uzelf, stem lijst 7',  Wijchen lokaal.

Storing verlichting omgeving centrum Wijchen WIJCHEN - Er is momenteel een stroomstoring in de openbare verlichting in de omgeving Spoorstraat, Burchtstraat, parkeerterrein Aambeeld en Pius XII straat in Wijchen.

Extra avond 'Van boerengat tot kleine stad' (Wijchen) WIJCHEN - In verband met de enorme belangstelling voor het evenement ‘Oud Wijchen film + feestavond’ op 23 maart 2018 en het feit dat de kaarten zo snel uitverkocht waren is er besloten om een tweede avond te organiseren.

Voedselbank waarschuwt voor valse collectanten WIJCHEN - Voedselbank Wijchen en Beuningen waarschuwt op Facebook voor nepcollectanten in Wijchen welke zogenaamd geld ophalen voor de voedselbank.

Verkiezingen gemeenteraad in Wijchen [INFO] WIJCHEN - Op woensdag 21 maart 2018 zijn de verkiezingen van de gemeenteraad. U kunt dan uw stem uitbrengen. Uiterlijk 7 maart 2018 krijgt u per post de stempas voor de verkiezingen van de leden van de gemeenteraad.

CDA Wijchen: Kasteel in oude glorie terug! WIJCHEN - Het oude gemeentekantoor wordt binnenkort gesloopt. Dan komt een prachtige ruimte vrij. Het CDA Wijchen wil hier een parkachtige boulevard naar het Wijchens Meer realiseren. Door geen grote bebouwing terug te plaatsen ontstaat vrij zicht op het Kasteel.

Jeugdige vandalen uit Wijchen doorverwezen naar Halt WIJCHEN - De drie jongens welke op 18 januari in de nieuwe fietsenstalling bij het station in Wijchen een fiets vernielden zijn doorverwezen naar Halt.

Optreden succesvolle ‘Gebroeders Rossig’ op Alverna [FOTO’S] ALVERNA - Dinsdagavond ging bij 'De Markies' op Alverna het dak eraf met de meest populaire vierling van dit moment 'De Gebroeders Rossig' uit Wijchen.

Modderkolk wederom uitgeroepen tot 'Best Managed Company' WIJCHEN - Modderkolk behoort ook dit jaar (2017-2018) tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen woensdag 7 februari bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte.