Goed idee voor buurtverbetering in Wijchen? WIJCHEN - Heeft u een goed idee om uw buurt te verbeteren? Kijk dan eens op wijwijchen.nl en deel uw idee. Of sluit u aan bij een idee van een plaats- of buurtgenoot. WijWijchen is het online dorpsplein voor alle inwoners van de gemeente Wijchen.

Informatieavond speelplekken in de buurt van Koekoekstraat WIJCHEN - Op dinsdagavond 4 april staat er een informatieavond gepland voor bewoners over de speelplekken in de buurt van de Koekoekstraat. Deze avond begint om 19.00 uur in wijkcentrum Noorderlicht in de grote zaal.

'De Eerste Stap' biedt ook warme maaltijden aan [FOTO'S] WIJCHEN - Sinds 1 januari 2017 is het mogelijk om op alle kinderdagopvanglocaties van de 'De Eerste Stap' gebruik te maken van verlengde opvang van (7:00 - 18:30 uur).

Speeltuin aan Koekoekstraat Wijchen wordt opgeheven WIJCHEN - Op 25 maart zijn bewoners van Wijchen Noord (Koekoekstraat, Kwartelstraat, Patrijsstraat, Pauwstraat en Spechtstraat) per brief geïnformeerd over het opruimen van het speeltuintje in maart aan de Koekoekstraat.

Even geen meldingen 'openbare ruimte' Wijchen WIJCHEN - Wilt u een kapotte lantaarnpaal melden? Een losliggende stoeptegel? Overhangend groen? Of iets anders in de openbare ruimte... Dan kan dit dinsdag 28 maart tijdelijk niet online via het meldingsformulier op de website van de gemeente Wijchen.

Veel schade na keukenbrand in Wijchen [FOTO'S] WIJCHEN - In de 45e straat van de Wijchense wijk 'Heilige Stoel' heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, brand gewoed.

14 jarige jongen vermist in Wijchen [UPDATE] WIJCHEN - De politie in Wijchen vraagt uw hulp bij de vermissing van Christian Keller. Op vrijdaggochtend 24 maart omstreeks 08.00 uur verliet hij de instelling 'Zandroos Beschermd Wonen' in Wijchen en wordt sindsdien vermist. UPDATE: Christian is in goede gezondheid teruggekeerd. Iedereen heel erg bedankt voor het massaal delen van dit bericht (ruim 900x via de facebookpagina van Regio024).

Kruisbergseweg Wijchen in juni weer helemaal open [UPDATE] WIJCHEN - Op maandag 20 februari wordt de Kruisbergseweg tussen de Hoefsestraat en de Tunnelweg afgesloten.

 Kop- staartbotsing bij Palkerplein in Wijchen [FOTO'S] WIJCHEN - Vlakbij het Wijchense Palkerplein is donderdagmiddag omstreeks 13:10 uur een ongeval gebeurd.

Wijchense VVD’ers dik tevreden met verkiezingsuitslag WIJCHEN - Tegen de landelijke trend in groeide het aantal Wijchense VVD-stemmen dit jaar naar 6737. Dit staat gelijk aan 25,4% van het aantal uitgebrachte stemmen. Ter vergelijking was het aantal stemmen voor de VVD in 2012 iets lager met 6690. Een verschil van 47 stemmen.