Te diep in het glaasje gekeken? Wat te doen bij een kater WIJCHEN - Veel inwoners van de gemeente Wijchen zijn van vrijdag 14 tot en met dinsdag 18 september in het dorp te vinden, tijdens de kermis word er ook alcohol gedronken, met als gevolg een 'kater'.

Zomerinzameling gft in Wijchen stopt 1 september [REMINDER] WIJCHEN - Van juni tot en met augustus heeft de gemeente de gft-containers iedere week laten legen. Vanaf maandag 3 september stopt deze zomerinzameling van het gft-afval. Dat betekent dat Dar vanaf dat moment de gft-container weer eens in de twee weken leegmaakt.

Jazz & Wine Wijchen: steeds groter en bekender WIJCHEN - Na een fantastische zomer sluit Wijchen op zondag 26 augustus het vakantieseizoen af met Jazz & Wine. Een swingend festival door het gehele centrum, dit jaar voor de vijfde keer en omvangrijker dan ooit.

Heeft u nieuws? Geef het door aan onze redactie!

REGIO 024 - Wij zijn dagelijks op zoek naar actualiteiten, evenementen, noviteiten, tips of andersoortig interessant nieuws met betrekking tot de Regio 024. Heeft u interessante informatie, laat het ons weten! Via regio024.nl dragen wij er zorg voor dat het op korte termijn de hele regio bereikt.

Plastic, blik en pak samen in de zak! (Plastic+) WIJCHEN - Plastic+ is de verzamelnaam voor plastic verpakkingen, blikken en pakken. In het restafval zit helaas nog veel plastic+. Dit verdwijnt in het restafval en kunnen niet meer als grondstof voor nieuwe producten worden gebruiken.

Swingende concerten en wijnproeverijen in Wijchen WIJCHEN - Jazz & Wine Wijchen laat het verleden herleven met jazzmuziek die nog steeds van deze tijd is. Tijdens de vijfde editie wordt het gehele centrum opgeschut met swingende concerten gecombineerd met wijnproeverijen en diverse masterclasses over wijn.

Kindregeling voor gezinnen met een laag inkomen WIJCHEN - Voor inwoners uit de gemeente Wijchen met een laag inkomen of een uitkering kan het soms moeilijk zijn om rond te komen. Vooral als er door bijzondere omstandigheden extra kosten zijn. Misschien kan de gemeente helpen. Speciaal voor gezinnen met kinderen bestaat de 'Kindregeling'.

Wijchen beloont mantelzorgers met 150 euro WIJCHEN - De gemeente Wijchen vindt de inzet van mantelzorgers belangrijk. Ook dit jaar beloont de gemeente Wijchen deze mantelzorgers graag.

Geen snor- en bromfietsen in het centrum van Wijchen [UPDATE] WIJCHEN - Vanaf de toegangspalen naar het centrum mogen snor- en bromfietsen niet verder rijden. Helaas gebeurt dit wel. De bezoekers en winkeliers van het centrum hebben hier veel last van. Door snor- en bromfietsen in het centrum ontstaan verkeersonveilige situaties.

Driessen Radio TV en Witgoed in Wijchen gaat stoppen WIJCHEN - Op 1 oktober 2018 sluit 'Driessen Radio TV en Witgoed' op de Markt in Wijchen haar deuren. De gebroeders Driessen stoppen na ruim 45 jaar en gaan met pensioen.