Veel meldingen van stormschade in de Regio 024 [FOTO'S] REGIO 024 - 'Doris' heeft op donderdag 23 februari voor overlast in de Regio 024 gezorgd.

Schoorsteenbrand in woning Nieuweweg Wijchen WIJCHEN - De brandweer kreeg donderdagmiddag om circa 13:20 uur een melding binnen van een schoorsteenbrand aan de Nieuweweg in Wijchen. De toegesnelde brandweer had de brand al snel onder controle.

Geef inbrekers geen kans tijdens carnaval WIJCHEN - Binnenkort barst het carnavalsfeest weer los. Wie wil, duikt een paar dagen in het feestgedruis en vergeet even het dagelijkse leven.

Gemeente Wijchen moet kleuren sporthal Arcus aanpassen WIJCHEN - De gemeente Wijchen moet vóór 1 juli 2017 de kleuren van sporthal Arcus toch aanpassen. Verder moeten aan één zijde van de sporthal wintergroene bomen komen. Deze uitspraak heeft het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden op 21 februari in hoger
beroep gedaan. Eerder bepaalde de rechtbank Gelderland nog dat de gemeente Wijchen geen aanpassingen hoefde te doen. Die uitspraak heeft het Hof nu vernietigd.

Geen “tweede ontsluiting” Kerkeveld Wijchen WIJCHEN - De gemeenteraad van Wijchen heeft dinsdagavond tijdens de raadsvergadering besloten dat er geen tweede “tweede ontsluiting” komt in de Wijchense wijk Kerkeveld.

Standplaats langs de Vierdaagseroute Wijchen WIJCHEN - Wilt u tijdens de doorkomst in Wijchen een standplaats langs de route van de Vierdaagse in 2017?

Geen parkeerschijf na 18:00 uur in centrum van Wijchen WIJCHEN - Parkeert u in het centrum van Wijchen, dan heeft u vanaf nu na 18:00 uur geen parkeerschijf meer nodig in de blauwe zone.

VV Alverna gaat voor duurzaam ALVERNA - Het project ‘sc Alverna gaat voor duurzaam’ is zaterdag 18 februari afgerond.

Verplaatsen glascontainers Zuiderpoort Wijchen WIJCHEN - Maandag 20 februari worden de glascontainers achter winkelcentrum Zuiderpoort in Wijchen verplaatst.

Mogelijk overlast omwonenden optocht Urnerijk WIJCHEN - Op zondag 26 februari 2017 vindt net als ieder jaar de carnavalsoptocht van het Urnerijk plaats.