Nachtvlinders kijken bij Valendriese Heuvels in Wijchen WIJCHEN - Op 22 juni, de langste dag van het jaar, kun je na je gewone dag- en avondbezigheden ook nog naar nachtvlinders kijken. 

Controle hondenbelasting in de gemeente Wijchen WIJCHEN - Heeft u één of meer honden? Dan moet u jaarlijks hondenbelasting betalen. Het is belangrijk dat u bij aanschaf van een hond zelf binnen 14 dagen aangifte doet, tot en met 31 december controleert de gemeente Wijchen daarom op de aangifteplicht van de hondenbelasting.. Niet iedereen weet dit en soms wordt het wel eens vergeten.

Eenzijdig ongeval op A326 bij Wijchen WIJCHEN - Op de A326 bij Wijchen heeft maandagochtend omstreeks 08:00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.

Vierdaagseroute Wijchen dit jaar meer sfeer en stukje langer WIJCHEN - Nieuwe vlaggen en uitbreiding van de Magic Mile. Dat zijn de plannen voor de komende Vierdaagse in Wijchen. De hele route door Wijchen, van de Geitweg op Alverna tot aan de gemeentegrens op de Wilhelminalaan richting Beuningen, wordt één lang lint van gezelligheid.

Groot gedeelte Drutenseweg vanaf 18 juni afgesloten WIJCHEN - De Drutense weg (N845) is van 18 t/m 22 juni van de rotonde Hernenseweg tot het kruispunt met de van Cittersweg (richting Jachthaven de Batavier), afgesloten voor verkeer. Er worden de hele week diverse werkzaamheden uitgevoerd.

RoMeincraft event in Museum Kasteel Wijchen! WIJCHEN - Het erfgoedfestival 'Over Grenzen van Gelderland' organiseert een serie RoMeincraft-events. Kom de allereerste grenzen verkennen: de Romeinse Limes. Langs deze grenzen zijn archeologische vondsten van Romeinse legerkampen, nederzettingen en woningen gevonden.

Heeft u nieuws? Geef het door aan onze redactie!

REGIO 024 - Wij zijn dagelijks op zoek naar actualiteiten, evenementen, noviteiten, tips of andersoortig interessant nieuws met betrekking tot de Regio 024. Heeft u interessante informatie, laat het ons weten! Via regio024.nl dragen wij er zorg voor dat het op korte termijn de hele regio bereikt.

Vaderdag in Museum Kasteel Wijchen WIJCHEN - Zondag 17 juni is het Vaderdag. Voor alle vaders is het deze dag extra aantrekkelijk een bezoek aan Museum Kasteel Wijchen te brengen.

Tiende veteranenbijeenkomst in Wijchen WIJCHEN - Zaterdag 23 juni organiseert de gemeente Wijchen weer een veteranenbijeenkomst voor alle veteranen die in de gemeente Wijchen wonen. Dit jaar wordt er een bezoek gebracht aan de Oranjekazerne in Schaarsbergen.

Fiets- en voetveren varen vanaf zaterdag dagelijks REGIO 024 - Na een zeer succesvolle start van het vaarseizoen waarbij ze alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 16 juni 2018 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.