N.E.C. laat voor vijfde keer op rij punten liggen NIJMEGEN - N.E.C. heeft dit weekend dure punten laten liggen in de strijd om degradatie. In de Goffert leek de thuisploeg snel op voorsprong te komen toen Breinburg na een kwartier vanaf elf meter mocht aanleggen.

Fietsenhok gaat in vlammen op bij basisschool in Nijmegen NIJMEGEN - De brandweer kreeg zaterdagdagmiddag omstreekt 12:45 uur een melding binnen van een brand bij basisschool De Klumpert aan de Zijpendaalstraat in Nijmegen.

Vanaf volgend jaar dienstplicht ook voor vrouwen ALGEMEEN / REGIO 024 - De dienstplicht gaat ook voor vrouwen gelden. De kaderwet dienstplicht geldt nu alleen nog voor mannen.

Ontwerpbestemmingsplan ‘gemeente Heumen, kern Malden’ HEUMEN - Er is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor de kern van Malden, die heet ‘gemeente Heumen, kern Malden’.

Eerste Molenmars in Beuningen BEUNINGEN - Op zaterdag 11 maart vindt de eerste Molenmars in de gemeente Beuningen plaats. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, 15 of 20 kilometer.

Evaluatieonderzoek aanvaring stuw Grave gestart GRAVE - Rijkswaterstaat, waterschappen en veiligheidsregio’s gaan gezamenlijk optrekken in een evaluatieonderzoek naar de 1e 48 uur na de aanvaring van stuw Grave.

Onderhoud bomen gemeente Heumen HEUMEN - In de winterperiode voert de gemeente de meeste plant-, snoei- en kapwerkzaamheden uit. Zo ook in de wijk Maldensveld en aan de Raadhuisstraat in Malden.

Route eerste dag Vierdaagse omgekeerd NIJMEGEN - De deelnemers aan de 101ste Vierdaagse, maar logischerwijs ook de aanwonenden en de aanmoedigende fans langs de routes, krijgen dit jaar op de eerste dag te maken met een omkering van de route ten opzichte van eerdere edities.

Nijmeegse woninginbrekers verhoord NIJMEGEN - Het woninginbrakenteam van politiedistrict Gelderland-Zuid heeft de afgelopen weken meerdere verdachten verhoord. In dit bericht een korte opsomming van de zaken uit de Regio 024.

Politie doet inval in woningen Weezenhof en Valkenaerhof NIJMEGEN - In een lopend onderzoek naar handel in hennep en witwassen heeft de politie donderdag 23 februari invallen gedaan in twee woningen aan de Weezenhof en Valkenaerhof in Nijmegen.