ScanEagle van Defensie als proef bij intocht Nijmeegse Vierdaagse NIJMEGEN - De ScanEagle, Defensie’s meest geavanceerde onbemande vliegtuigje zal vrijdag 20 juli, de dag van de intocht, boven Nijmegen vliegen ter ondersteuning van de politie. Het gaat om een proef op verzoek van de politie.

Vierdaagsefeesten: programma donderdag 19 juli 2018 NIJMEGEN -  De redactie van Regio 024 heeft voor de Vierdaagsefeesten een aantal tips op een rijtje gezet! Kijk hier voor het complete programma!

Heumen zoekt mooiste Vierdaagsefoto! HEUMEN - De gemeente Heumen is op zoek naar de allermooiste Vierdaagsefoto's, gemaakt in de gemeente Heumen tijdens de wandelmars of festiviteiten. Feest of loopt u mee? Stuur dan uw foto in en misschien wordt deze afgedrukt op de gemeentepagina.

Parkeermogelijkheden ‘Dag van Groesbeek’ 19 juli GROESBEEK - Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli vindt de Vierdaagse plaats. Donderdag 19 juli is 'Dag van Groesbeek'. De gemeente verwacht veel drukte en heeft daarom voor extra parkeermogelijkheden gezorgd.

Vierdaagsefeesten: programma woensdag 18 juli 2018 NIJMEGEN -  De redactie van Regio 024 heeft voor de Vierdaagsefeesten een aantal tips op een rijtje gezet! Kijk hier voor het complete programma!

In Heumen ‘4dorpentocht’ tijdens Vierdaagse HEUMEN - De Vierdaagse komt eraan! De gemeente Heumen maakt zich op voor editie 102. Ook dit jaar kunnen geïnteresseerden weer meedoen met de ‘4dorpentocht’ op woensdagavond 18 juli. Deze tocht leidt langs vier prachtige dorpen.

Herdenking neergestorte Engelse bommenwerper in Beuningen BEUNINGEN - Op 23 juni 1943, tijdens WOII, werd om 1:45 uur een Engelse bommenwerperneergehaald in Beuningen. Daarbij kwamen zes mensen om het leven. Tijdens de doorkomst van de Nijmeegse Vierdaagse staat de gemeente Beuningen jaarlijks stil bij deze gebeurtenis.

Vierdaagsefeesten: programma dinsdag 17 juli 2018 NIJMEGEN -  De redactie van Regio 024 heeft voor de Vierdaagsefeesten een aantal tips op een rijtje gezet! Kijk hier voor het complete programma!

Voedingstips voor Vierdaagse wandelaars

NIJMEGEN - Houd je lichaam fit! Hoe houd je je lichaam fit en je krachten op peil tijdens het wandelen? Door goed op je eten te letten en genoeg te drinken blijft je energieniveau hoog en geniet je optimaal van al het moois dat je onderweg tegenkomt.

Beuningen viert 'Roze Woensdag' feestelijk BEUNINGEN - Op woensdag 18 juli, de dag van Wijchen én Beuningen, kleuren Beuningen en Weurt roze. De gemeente Beuningen verwelkomt dan de 30, 40 en 50 km-lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. De wandelaars staat een warm welkom te wachten. Ze maken kennis met ‘Beuningen Buitengewoon’.