Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: De 024 Avondturen
DJ: Nonstop
Groei & Bloei Open Tuinen Weekend

 

NIJMEGEN - Op zaterdag 16 en zondag 17 juni organiseert Groei & Bloei, de grootste tuinvereniging van Nederland, haar jaarlijkse Open Tuinen Weekend. Het thema dit jaar is ‘Eten uit eigen tuin’. Een unieke kans om te kijken, te genieten en ideeën op te doen in de tuinen van andere tuinliefhebbers.

Nieuw dit jaar: In de Nationale Tuinweek (de week voorafgaand aan dit weekend) zijn er van donderdag tot en met vrijdag ook tuinen ’s avonds geopend! 

Bij Groei & Bloei afdeling ‘Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal’ doen 20 tuinen mee aan dit evenement. Ook een aantal nieuwe deelnemers!

Voor de locaties en omschrijvingen van alle deelnemende tuinen kijk op nijmegen.groei.nl. Bij de deelnemers liggen adressenlijsten met een beschrijving van alle deelnemende tuinen.

Er zijn mooie kleurencombinaties te zien van allerlei planten en bloemen, origineel of informeel ontworpen tuinen met allerlei tuinmaterialen en toepassingen. De getoonde tuinen zijn dan ook pareltjes. In sommige tuinen zijn exposities van schilderijen, beeldhouwwerken, keramiek etc.

De afdeling Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal organiseert jaarlijks een scala aan activiteiten op het gebied van tuinen & tuinieren en bloemen & bloemschikken dmv lezingen, workshops, plantenruilbeurzen, excursies, cursussen enz.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!