Bizarre aanrijding op de A73 [FOTO/VIDEO] NIJMEGEN - Zondagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en motor, op de A73 ter hoogte van knooppunt Neerbosch.

Nijmegen ondersteunt project 'Van Tuin Tot Bord' NIJMEGEN - De gemeente ondersteunt het ontmoetingsproject van Tuin Tot Bord in Nijmegen-Midden.

‘Meedoen-regeling’ voor inwoners Nijmegen NIJMEGEN - Nijmegenaren met een laag inkomen die willen sporten of dansen of een taalcursus willen volgen, kunnen gebruik maken van de Meedoen-regeling. De gemeente betaalt dan tot € 150, - mee in de kosten van de activiteit die u doet. U kunt kiezen uit activiteiten bij bijna 100 organisaties.

Vierdaagsefeesten, een feest voor je oren! NIJMEGEN - Kun je niet wachten tot het Vierdaagsefeesten is of wil je gewoon alvast genieten van wat er allemaal te zien en te horen is tijdens Vierdaagsefeesten? Ga dan even naar de Vierdaagsefeesten Spotify Playlist.

Zondag 27 mei start 'Marikenweek' Nijmegen NIJMEGEN - Op zondag 27 mei start de Marikenweek met allerlei activiteiten op het gebied van muziek, dans, theater, lezingen en wandelingen. En natuurlijk de Marikenloop.

Jack de Gier terug op het oude nest NIJMEGEN - Jack de Gier (Schijndel, 6 augustus 1968) wordt de nieuwe hoofdtrainer van NEC. Hij tekend een contract van 3 seizoenen. Hij komt over van Almere City waarmee hij drie seizoenen op rij de play-offs behaalde.

Marikenstraat zoekt dansende Nijmegenaren! NIJMEGEN - Het beloofd een groot spektakel te worden komende zondag in de Marikenstraat. Centraal op het plein in de Marikenstraat wordt een hele bijzondere catwalk geplaatst. Door beweging op deze speciale catwalk wordt er duurzame energie opgewekt en met deze energie laat de winkelstraat de verlichting in de Marikenstraat branden.

Radboudumc: big data kan afweerreactie voorspellen NIJMEGEN - Genetische aanleg heeft een belangrijke invloed op de regulatie van de afweerrespons. Maar niet-genetische factoren, zoals de samenstelling van ons microbioom, spelen ook een belangrijk rol. 

Hulpdiensten redden vrouw uit het water na sprong van Waalbrug NIJMEGEN - Woensdagmiddag omstreeks 13:00 uur hebben diverse hulpdiensten een vrouw uit de Waal gehaald, ze was vanaf de Waalbrug het water in gesprongen.

Stichting Huurteams Nijmegen bespaart huurders € 700.000,- NIJMEGEN - Stichting Huurteams Nijmegen hielp vorig jaar 488 huurders met 766 klachten over hun huur. En bespaarde hen hiermee ruim € 700.000,-. Dat blijkt uit het jaarverslag 2017.