Radboudumc start continue monitoring van vitale functies NIJMEGEN - Het dagelijks meten van de vitale functies (bloeddruk, hartritme, temperatuur, ademhalingsfrequentie en zuurstofopname) bij opgenomen patiënten is één van de taken van verpleegkundigen.

Illegaal feest in bosgebied Heumensoord beëindigd NIJMEGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een eind gemaakt aan een illegaal feest in het bosgebied Heumensoord in Nijmegen.

Bus klem gereden in Zeeland na achtervolging vanuit Nijmegen NIJMEGEN - De politie heeft zaterdagavond 27 mei een 30-jarige man uit Nijmegen aangehouden die een stopteken van de politie negeerde, waarop een achtervolging volgde.

N.E.C. degradeert naar de Jupiler League NIJMEGEN - Nadat N.E.C. de eerste ronde van de play-offs tegen FC Emmen succesvol wist af te sluiten, is het niet gelukt om in de finale van de nacompetitie over twee wedstrijden NAC Breda te verslaan. In Breda eindigde de wedstrijd in 1-0, vandaag werd het 1-4.

N.E.C. moet in eigen huis winnen van NAC NIJMEGEN - Door de ongelukkige 1-0 nederlaag in Breda wacht voor N.E.C. slechts één taak om lijfsbehoud in de Eredivisie te bewerkstelligen: in eigen huis winnen van NAC. 

Brand bij Sports Palace in Nijmegen [FOTO'S] NIJMEGEN - Zaterdagochtend omstreeks 10:40 uur werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in de sauna van sportschool Sports Palace aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen. De brand was vermoedelijk in het plafond ontstaan. Alle aanwezigen gasten hebben het pand veilig kunnen verlaten.

Vuurwapengevaarlijke gevangene opgepakt in Bonn UPDATE : De donderdag ontsnapte Krischan Fischer is zaterdagochtend opgepakt in Bonn, zo melden Duitse media. Een inwoner van Bonn zag zaterdagmorgen Krischan lopen en belde direct de politie.

Rob Alflen nieuwe trainer N.E.C. NIJMEGEN - Vanaf komend seizoen is Rob Alflen de trainer van NEC. Zijn aanstelling wordt zondag door N.E.C. officieel bekendgemaakt. De 49-jarige Alflen wordt de opvolger van de vorige maand ontslagen Peter Hyballa.

Zondag 'Dag van de Waarheid' voor N.E.C. NIJMEGEN - Zondag 28 mei zal in veel Nijmeegse agenda’s rood omcirkeld staan als absolute 'Dag van de Waarheid'. NAC Breda komt die dag een 1-0 voorsprong verdedigen in het Goffertstadion en N.E.C. zal dus flink aan de bak moeten om de Bredanaars alsnog hardhandig te doen ontwaken uit hun promotiedroom en zelf nog een jaar actief te mogen zijn in de Eredivisie.

Marcel Blom maakt kunstwerk bij 'De Oversteek' NIJMEGEN - 35 kunstenaars zonden een ontwerp in voor de bekisting van de lift bij De Oversteek. De vraag was om de bekisting te voorzien van een tijdelijk kunstwerk. Marcel Blom met ‘Kolom2017’ is de winnaar.