Gelderse derby tussen N.E.C. en De Graafschap eindigt in gelijkspel NIJMEGEN - Ondanks een veldoverwicht lukte het N.E.C. in de Gelderse derby niet te winnen van De Graafschap. De wedstrijd tegen de provinciegenoten uit Doetinchem eindigde in een 1-1 gelijkspel.

N.E.C. - De Graafschap (voorbeschouwing) NIJMEGEN - In speelronde 31 van de Jupiler League neemt N.E.C. het vanavond in eigen huis op tegen De Graafschap. Aangezien bij beide ploegen nogal wat vaste krachten absent zijn, is het voor trainers Pepijn Lijnders en Henk de Jong puzzelen geblazen. 

Nijmegenaar krijgt werkstraf voor veroorzaken verkeersongeval NIJMEGEN - De rechtbank veroordeelt een 37-jarige man uit Nijmegen voor het veroorzaken van een verkeersongeval in zijn woonplaats. Hij krijgt een werkstraf van 240 uur opgelegd, waarvan 80 voorwaardelijk.

WerkBedrijf investeert in verborgen Zorgtalent NIJMEGEN - Zoals bekend komt de zorg de komende jaren zo’n honderdduizend medewerkers tekort. Daarom slaan ZZG zorggroep, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en ROC Nijmegen de handen ineen. Gezamenlijk investeren ze in werkzoekenden die graag aan de slag willen in de zorg, om zo duurzaam bij te dragen aan meer opgeleide medewerkers. 

Keeperstrainer Brookhuis ontslagen uit het ziekenhuis NIJMEGEN - Afgelopen week is Wilfried Brookhuis, na een verblijf van anderhalve week, ontslagen uit het ziekenhuis. Zijn ontslag volgde na positieve uitslagen op de uitgevoerde onderzoeken. Wilfried zal de komende periode thuis rustig werken aan zijn volledige herstel.

Twee aanhoudingen in onderzoek naar schietincident Nijmegen NIJMEGEN - De politie heeft op donderdag 22 maart twee personen aangehouden in verband met een schietincident in de Burchtstraat in Nijmegen. Deze vond plaats op 25 februari rond 03.40 uur.

Voorlopige uitslag Nijmegen: 1 zetel van de SP naar GroenLinks NIJMEGEN - De voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Nijmegen na het centraal tellen van de stemmen is bekend. Er is in vergelijking met de voorlopige uitslag van woensdagavond 1 zetel van de SP naar GroenLinks gegaan. 

Ruim 10.000 supporters aanwezig bij N.E.C. - De Graafschap NIJMEGEN - Morgen treedt N.E.C. in eigen huis aan tegen het De Graafschap van Henk de Jong. Pepijn Lijnders blikte in het wekelijkse pers uur vooruit op het treffen met de Doetinchemmers. “We willen onze goede serie morgen een vervolg geven.”

Hennepkwekerij aangetroffen Nijmeegse wijk Zwanenveld NIJMEGEN - Het 'hennepteam' van politie Nijmegen heeft donderdagochtend een hennepkwekerij met 278 planten aangetroffen in de Nijmeegse wijk Zwanenveld. Er was hierbij sprake van een brandgevaarlijke situatie. 

N.E.C. - De Graafschap (Facts & Stats) NIJMEGEN - N.E.C. en De Graafschap speelden 38 keer eerder tegen elkaar in het Goffertstadion. Hiervan wist N.E.C. 23 ontmoetingen te winnen, ging De Graafschap acht keer met de volle buit naar huis en deelden de ploegen zeven keer de punten.