Nijmegenaar krijgt celstraf voor mishandelingen en diefstal NIJMEGEN - De rechtbank veroordeelde een 37-jarige man uit Nijmegen tot een gevangenisstraf van 4 maanden. De man maakte zich tussen maart en mei 2017 schuldig aan 2 mishandelingen en een diefstal in het centrum van Nijmegen.

31-jarige Nijmegenaar krijgt celstraf voor dollemansrit NIJMEGEN - De rechtbank veroordeelde een 31-jarige man uit Nijmegen voor 5 verkeersgerelateerde strafbare feiten. Hij kreeg een gevangenisstraf van 12 maanden waarvan 4 voorwaardelijk opgelegd. Daarnaast legde de rechtbank een rijontzegging van 12 maanden op.

Stadsbegroting 2018-2021 van Nijmegen vastgesteld NIJMEGEN  - Het college van burgemeester en wethouders heeft op 12 september de Stadsbegroting 2018-2021 van Nijmegen vastgesteld.

Schrijf je nu in voor de N.E.C. Stadium FunRun! NIJMEGEN - Ren mee met een speciaal hardloopevenement voor N.E.C.-fans op 22 oktober! Tijdens de N.E.C. Stadium FunRun, georganiseerd door stichting N.E.C. Doelbewust, ren je door het Goffertstadion en Goffertpark. 

Groenlinks: luchtkwaliteit in Nijmegen moet snel beter NIJMEGEN - De luchtkwaliteit in Nijmegen moet snel verbeteren. Dat vindt GroenLinks Nijmegen. De raadsfractie vindt het niet aanvaardbaar dat Nijmegenaren gemiddeld 420 dagen korter leven door luchtvervuiling. GroenLinks roept het stadsbestuur daarom op snel met concrete voorstellen te komen.

Beoordelen archeologische vondsten Museum Het Valkhof NIJMEGEN - Heeft u in uw tuin of tijdens een wandeling wel eens iets bijzonders gevonden en wilt u weten wat het is en hoe oud het voorwerp is? 

Provincie ontvangt 'fietslabel' van wereldwielerbond NIJMEGEN / REGIO 024 - De provincie Gelderland heeft op 19 september 2017 in de Noorse stad Bergen het regionale fietslabel ontvangen van de wereldwielerbond. De Union Cycliste Internationale (UCI) maakte ook bekend dat het WK paracycling in 2019 in Gelderland gehouden wordt.

Start nieuw cultureel seizoen bij LUX Nijmegen! NIJMEGEN - De zomer zit erop, tijd voor een nieuw seizoen vol uitdagende debatten en cultuuruitingen in LUX. LUX heeft tot juni 2018 maar liefst 150 debatten, festivals, lezingen, theatervoorstellingen, concerten en dansuitvoeringen op het programma staan. 

N.E.C. verslaat FC Emmen in eerste ronde KNVB Beker NIJMEGEN - N.E.C. heeft in een regenachtig Emmen de plaatselijke FC verslagen met 1-3 in de eerste ronde van de KNVB Beker. Waar er met rust nog een 1-1 stand op het scorebord stond na doelpunten van Alexander Bannink (1-0) en Sven Braken (1-1) liepen de Nijmegenaren na rust verder uit.

Onderzoek naar grenscorrecties tussen Nijmegen en Berg en Dal NIJMEGEN / BERG EN DAL - De gemeenten Nijmegen en Berg en Dal onderzoeken gezamenlijk de mogelijkheden voor enkele grenscorrecties tussen beide gemeenten. Op een aantal plaatsen loopt de grens nu onlogisch. De gemeenten onderzoeken of dit verbeterd kan worden.