De Oversteek dicht door omgewaaide vrachtwagen [FOTO'S] NIJMEGEN - Doordat donderdagmiddag een vrachtwagencombinatie was omgewaaid is 'De Oversteek' in Nijmegen enige tijd afgesloten geweest voor verkeer. Inmiddels is de oeververbinding weer volledig vrijgegeven.

Voorbeschouwing Almere City - N.E.C. NIJMEGEN - Na de pijnlijke 3-0 nederlaag tegen FC Oss krijgt N.E.C. vrijdag alweer de kans om de rug te rechten. In het Yanmar Stadion is om 20.00 Almere City de tegenstander in de 21e speelronde van de Jupiler League.

Facts & Stats Almere City FC - N.E.C. NIJMEGEN - Aanstaande vrijdag neemt N.E.C. het op tegen Almere City FC. Beide ploegen kwamen elkaar slechts enkele keren tegen in competitieverband, welgeteld driemaal. Na de nederlaag eerder deze week tegen FC Oss is het voor N.E.C. een uitgelezen mogelijkheid om de nare nasmaak van die wedstrijd weg te spoelen.

N.E.C.-speler Achahbar topscorer van Jupiler League NIJMEGEN - Anass Achahbar is gekroond tot topscorer van de tweede periode in de Jupiler League. De spits produceerde acht treffers, evenals Mart Lieder (FC Eindhoven) en Donyell Malen (Jong PSV). Echter had Achahbar aan bijna de helft van het aantal speelminuten van de overige spelers nodig om aan die acht treffers te komen.

'Badbank' bij Honig Complex in Nijmegen NIJMEGEN - Zonnen op een historische bank terwijl u uw telefoon oplaadt. Dat kan op de ‘badbank’ die naast het Honigcomplex staat. Op deze plek stond in de Romeinse tijd een badgebouw.

1500 internationale carnavalisten op Prinsentreffen Nijmegen NIJMEGEN - Knotsenburg ontving op 14 januari prinsen en prinsessen, koningen, keizers en hofnarren uit binnen- en buitenland voor de 25ste editie van het Internationale Prinsentreffen.

N.E.C. gaat in 2018 op dinsdag besloten trainen NIJMEGEN - De eerste selectie van N.E.C. zal in 2018 voortaan niet meer op woensdag, maar op dinsdag besloten trainen. De selectie zal dan tactische trainingen afwerken om zich zo optimaal voor te bereiden op de wedstrijden.

Basisschool de Bloemberg te gast in het Goffertstadion NIJMEGEN - Dinsdagochtend 16 januari j.l. was groep 7/8 van basisschool de Bloemberg uit Nijmegen te gast in het Goffertstadion voor een lesje bij Playing for Success. De les stond in het teken van samenwerking en ontwikkeling.

Twee mannen aangehouden bij drugscontrole in Nijmegen NIJMEGEN - De politie heeft dinsdag 16 januari j.l. in het centrum van Nijmegen een drugscontrole gehouden, hierbij zijn twee mannen aangehouden op de Tweede Walstraat voor het dealen van drugs. Beide verdachten hadden meerdere 'bolletjes' op zak.

Inwoners van Nijmegen produceren weinig afval NIJMEGEN - Inwoners van de gemeente Nijmegen produceren jaarlijks gemiddeld 385 kilo huishoudelijk afval. Dat is maar liefst 27 procent minder dan het landelijk gemiddelde. In een periode van vijf jaar is de hoeveelheid afval bovendien met ruim 51 kilo per inwoner afgenomen, wat aanzienlijk beter is dan de gemiddelde afname.