Motorrijder onderuit op de IJpenbroekweg in Nijmegen NIJMEGEN - Dinsdagmiddag is op de Ijpenbroekweg in Nijmegen omstreeks 14:30 uur een motorrijder gewond geraakt nadat hij met zijn motor onderuit ging. Vermoedelijk is de bestuurder tegen een lantaarnpaal gereden.

Zangeres Sieneke zwanger van tweede kindje NIJMEGEN - Zangeres Sieneke is zwanger. Via Instagram heeft Sieneke het nieuws naar buiten gebracht, met de volgende tekst: ''Wij zijn zo trots en blij, want Rosalie krijgt in Februari een broertje of zusje erbij!!''

Breng flex voor bewoners OBG Nijmegen NIJMEGEN - Bewoners van het Oud Burgeren Gasthuis (OBG) in Nijmegen kunnen gebruik maken van Breng flex. Met kleine busjes kunnen mensen direct van iedere bushalte naar eenandere halte in Nijmegen rijden.

N.E.C. versterkt zich met Mart Dijkstra NIJMEGEN - N.E.C. heeft zich versterkt met Mart Dijkstra. De 26-jarige middenvelder komt over van Sparta Rotterdam en tekent in Nijmegen een contract voor drie seizoenen. 

 Politie zoekt getuigen van mishandeling in Nijmegen NIJMEGEN - De politie vraagt uw hulp! In de nacht van 21 op 22 juli 2017, na de laatste 4-Daagse avond op vrijdag, heeft er op de Oranjesingel te Nijmegen een mishandeling plaatsgevonden.

Computron naamgever van business tribune Goffertstadion NIJMEGEN - Computron is de komende drie seizoenen de naamgever van de business tribune in het Goffertstadion. N.E.C. en de IT-dienstverlener tekenden woensdag 19 juli een overeenkomst voor de Computron Business Tribune.

N.E.C. verkoopt Sam Lundholm aan IK Sirius FK NIJMEGEN - N.E.C. heeft een overeenkomst met IK Sirius FK over de verkoop van Sam Lundholm, inclusief een bonusconstructie en doorverkooppercentage. De aanvaller tekent voor vier en half jaar bij de Zweedse club. Bij N.E.C. had Lundholm nog een contract tot medio juni 2018. 

Nijmeegse Tropinhi-consortium ontvangt anderhalf miljoen euro NIJMEGEN - Om nieuwe medicijnen te ontwikkelen tegen ziekten als malaria, dengue en zika, heeft het Nijmeegse Tropinhi-consortium anderhalf miljoen euro ontvangen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). 

Aanhoudingen na verkoop valse Lowlands-kaarten NIJMEGEN - Zondagmiddag heeft de politie twee mensen aangehouden nadat zij valse Lowlands tickets hadden verkocht. ''Gelukkig waren wij bij deze verkoop aanwezig'', zo meldt de politie.

Werkzaamheden Graafseweg van 26 juli tot en met 3 september NIJMEGEN - Vanaf woensdag 26 juli tot en met zondag 3 september vinden er werkzaamheden plaats aan de Graafseweg op het gedeelte tussen het Keizer Karelplein en de Rozenstraat in Nijmegen.