N.E.C. laat voor vijfde keer op rij punten liggen NIJMEGEN - N.E.C. heeft dit weekend dure punten laten liggen in de strijd om degradatie. In de Goffert leek de thuisploeg snel op voorsprong te komen toen Breinburg na een kwartier vanaf elf meter mocht aanleggen.

Fietsenhok gaat in vlammen op bij basisschool in Nijmegen NIJMEGEN - De brandweer kreeg zaterdagdagmiddag omstreekt 12:45 uur een melding binnen van een brand bij basisschool De Klumpert aan de Zijpendaalstraat in Nijmegen.

Route eerste dag Vierdaagse omgekeerd NIJMEGEN - De deelnemers aan de 101ste Vierdaagse, maar logischerwijs ook de aanwonenden en de aanmoedigende fans langs de routes, krijgen dit jaar op de eerste dag te maken met een omkering van de route ten opzichte van eerdere edities.

Nijmeegse woninginbrekers verhoord NIJMEGEN - Het woninginbrakenteam van politiedistrict Gelderland-Zuid heeft de afgelopen weken meerdere verdachten verhoord. In dit bericht een korte opsomming van de zaken uit de Regio 024.

Politie doet inval in woningen Weezenhof en Valkenaerhof NIJMEGEN - In een lopend onderzoek naar handel in hennep en witwassen heeft de politie donderdag 23 februari invallen gedaan in twee woningen aan de Weezenhof en Valkenaerhof in Nijmegen.

Hennepkwekerij aangetroffen Nijmeegse wijk Weezenhof NIJMEGEN - De politie heeft donderdag een hennepkwekerij aangetroffen in een schuur bij een woning aan de Weezenhof 81e straat in Nijmegen.

Vermoedelijke drugsdealer aangehouden in Nijmegen NIJMEGEN - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een persoon aangehouden die vermoedelijk aan het dealen was in het centrum van Nijmegen.

Nijmegen lanceert als eerste in Nederland de Stookwijzer NIJMEGEN - De gemeente Nijmegen lanceert als eerste gemeente in Nederland de Stookwijzer, een website waarmee ze haar inwoners bewuster wil maken wanneer het stoken van hout het minste overlast veroorzaakt.

Gewonden bij frontale botsing Nijmegen NIJMEGEN - Donderdagavond omstreeks 19:15 uur zijn op de Nijmeegsebaan tussen Nijmegen en Groesbeek twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst. Twee personen zijn hierbij gewond geraakt.

Vrijgesproken van verkrachting op huisfeest Nijmegen NIJMEGEN - De rechtbank Gelderland heeft een 22-jarige man uit Tilburg vrijgesproken van verkrachting van een vrouw op een huisfeest in Nijmegen 31 oktober 2015 .