Kinderlintjes 2017 uitgereikt in Nijmegen NIJMEGEN - Op maandag 20 november 2017 reikt burgemeester Bruls de Nijmeegse Kinderlintjes uit. Dit gebeurt vanaf 10.00 uur in het stadhuis. Het is de twaalfde keer dat de lintjes uitgereikt worden. Er zijn dit jaar 12 lintjes.

'De Staat' terug in hometown Nijmegen NIJMEGEN - Afgelopen weekend is rockband 'De Staat' voor 2 unieke shows teruggekeerd naar hometown Nijmegen. Op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim sloot de band een intensieve tourperiode door Europa af.

Open je ogen in Nijmegen! NIJMEGEN - 'Open je ogen!' Dat is de titel van de foto-expositie met 30 indringende beelden op de van Schaeck Mathonsingel. De expositie is gericht tegen mensenhandel en geeft de slachtoffers (g)een gezicht.

Gert-Jan Willems 'Ondernemer van het Jaar' Nijmegen NIJMEGEN - Op vrijdag 17 november j.l. is tijdens de negende Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, Gert-Jan Willems van UTS Verkroost BV uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2017. 

Kom naar 'Het Huis van Sinterklaas' in Nijmegen NIJMEGEN - Vanaf woensdag 22 november zal de Sint op enkele dagen aanwezig zijn in ‘Het Huis van Sinterklaas’ in Nijmegen. Je kunt hem dan ontmoeten, je cadeauwensen doorgeven én je Pietendiploma laten ondertekenen.

Vuurwerk overlast Nijmegen melden via de Meld&Herstel app NIJMEGEN - Het is vanaf nu mogelijk om vuurwerk overlast te melden via de Meld&Herstel app van Gemeente Nijmegen. Op deze manier komt de melding bij handhaving en toezicht terecht en zij nemen dan de juiste stappen.

Joshua Cheptegei wint voor derde keer Zevenheuvelenloop NIJMEGEN - De jaarlijkse Zevenheuvelenloop is zondag gewonnen door Joshua Cheptegei. De 21-jarige sprinter uit Oeganda wist voor de derde keer de winst te pakken met een tijd van 41.16. Hiermee is de jonge Oegandees de eerste die drie jaar op rij de Zevenheuvelenloop weet te winnen.

Mannen aangehouden na zoektocht met heli OOSTERHOUT - Agenten hebben zaterdagavond door snel optreden een verdachte van een inbraak kunnen aanhouden in Oosterhout (Gld). Daarbij werd de politiehelikopter ingezet. Later kon ook een tweede verdachte in Vlaardingen aangehouden worden.

Nijmegenaar vrijgesproken van verduistering in dienstbetrekking NIJMEGEN - De rechtbank heeft vrijdag 17 november j.l. een 54-jarige man uit Nijmegen vrijgesproken van verduistering in dienstbetrekking. De man werd er van verdacht dat hij in zijn functie als directeur geld van het bedrijf heeft toegeëigend.

Gezond in de stad Nijmegen! NIJMEGEN - Het stimuleringsprogramma ‘Samen een Gezond Nijmegen’ ondersteunt bij het wegwerken van gezondheidsachterstanden in de stad. Voor dit doel is tot 2020 jaarlijks € 386.000,- beschikbaar.