Dode gevonden in de Maas bij Overasselt [FOTO'S + UPDATE]

UPDATE: 18:34 uur
Het op zondagmiddag in de Maas bij Overasselt levenloos aangetroffen lichaam, blijkt na het politieonderzoek, van de 71-jarige Martien Berends uit Cuijk die sinds 2 februari vermist werd. De man is door verdrinking om het leven gekomen. Er zijn geen aanwijzingen voor een strafbaar feit. Het politie onderzoek is daarmee afgerond.


HEUMEN / OVERASSELT - In Overasselt is om circa 13:10 uur in (of aan de oever van de) de Maas een dode gevonden. Auto's van politie en een forensische recherche verzamelden zich op de Maasdijk t.h.v. de vindplaats. De forensische recherche deed uitgebreid onderzoek ter plaatse. Om 16:05 uur arriveerde een lijkwagen.


Omdat de politie eerst zekerheid wil over de indentiteit van de gevonden persoon deed de politie ter plaatse nog geen mededelingen. UItgebreid onderzoek zal meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak en de identiteit van de persoon.

Op dit moment worden meerdere personen vermist in de regio (Cuijk, Overasselt en Nijmegen), de mogelijkheid bestaat dat het om 1 van deze personen gaat.

 

Copyright Media 024 | Foto's: EL

Ander nieuws uit Heumen

Oud militair uit Malden vrijgesproken van oplichting

MALDEN - De militaire kamer heeft een 51-jarige oud militair uit Malden vrijgesproken van oplichting. De officier van justitie eiste een werkstraf van 60 uur.

Lees meer...


Kom naar de avond ‘Politiek Actief’ in Heumen

HEUMEN - Vraag jij je wel eens af hoe beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denk jij dat het beter kan? Of wil je iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet...

Lees meer...


Mittendorff officieel burgemeester van de gemeente Heumen

HEUMEN - Mevrouw Marriët Mittendorff is donderdagmiddag 18 mei geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Heumen. Dit gebeurde tijdens een buitengewone raadsvergadering op...

Lees meer...


Cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdhulp regio Nijmegen

HEUMEN - Eind mei gaat het jaarlijkse cliëntervaringsonderzoek Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp van start. Bureau I&O Research voert het onderzoek voor...

Lees meer...


Containerreinigingsbedrijf biedt diensten aan in Heumen

HEUMEN - De gemeente heeft diverse meldingen ontvangen dat een medewerker van VCCS (Vincent Container Cleaning Services Containerreinigingsbedrijf).

Lees meer...


Onderhoudswerkzaamheden Gasunie in Malden

HEUMEN - Nog tot en met 23 mei 2017 verricht de Gasunie aan de Groesbeekseweg ter hoogte van het zweefvliegveld en de brug over het spoor werkzaamheden aan het gastransportnet.

Lees meer...


36e internationale jeugdvoetbal toernooi in Heumen

HEUMEN - In Heumen vindt op 27 en 28 mei a.s. voor de 36e maal de internationale jeugdvoetbal happening plaats. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Euregio Rijn-Waal.

Lees meer...


Ontwikkeling van het nieuwe Sportcentrum Malden

MALDEN - Voor de ontwikkeling van het nieuwe Sportcentrum Malden is de gemeente aan de slag met verschillende voorbereidende werkzaamheden.

Lees meer...


Herontwikkeling 'Het Steenhuys' in Malden

MALDEN - De gemeente Heumen onderzoekt of Het Steenhuys in Malden omgebouwd kan worden tot woningen. Hiervoor is een architect gevraagd een aantal varianten uit te tekenen.

Lees meer...


Leerlingen ‘De Komeet’ Malden ontwerpen duurzame wijk

MALDEN - Hoe ziet de duurzame wijk van de toekomst eruit? Leerlingen van groep 8 van basisschool De Komeet gingen op 20 april hierover in gesprek met wethouder Henk van den Berg.

Lees meer...