Dode gevonden in de Maas bij Overasselt [FOTO'S + UPDATE]

UPDATE: 18:34 uur
Het op zondagmiddag in de Maas bij Overasselt levenloos aangetroffen lichaam, blijkt na het politieonderzoek, van de 71-jarige Martien Berends uit Cuijk die sinds 2 februari vermist werd. De man is door verdrinking om het leven gekomen. Er zijn geen aanwijzingen voor een strafbaar feit. Het politie onderzoek is daarmee afgerond.


HEUMEN / OVERASSELT - In Overasselt is om circa 13:10 uur in (of aan de oever van de) de Maas een dode gevonden. Auto's van politie en een forensische recherche verzamelden zich op de Maasdijk t.h.v. de vindplaats. De forensische recherche deed uitgebreid onderzoek ter plaatse. Om 16:05 uur arriveerde een lijkwagen.


Omdat de politie eerst zekerheid wil over de indentiteit van de gevonden persoon deed de politie ter plaatse nog geen mededelingen. UItgebreid onderzoek zal meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak en de identiteit van de persoon.

Op dit moment worden meerdere personen vermist in de regio (Cuijk, Overasselt en Nijmegen), de mogelijkheid bestaat dat het om 1 van deze personen gaat.

 

Copyright Media 024 | Foto's: EL

Ander nieuws uit Heumen

Ontwerpbestemmingsplan ‘gemeente Heumen, kern Malden’

HEUMEN - Er is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor de kern van Malden, die heet ‘gemeente Heumen, kern Malden’.

Lees meer...


Onderhoud bomen gemeente Heumen

HEUMEN - In de winterperiode voert de gemeente de meeste plant-, snoei- en kapwerkzaamheden uit. Zo ook in de wijk Maldensveld en aan de Raadhuisstraat in Malden.

Lees meer...


D66 Heumen zet Regenboogschool in het zonnetje

HEUMEN - Afgelopen dinsdag bracht D66 Heumen een kweekkasje met groentezaadjes naar de Maldense Regenboogschool als extra waardering voor het project “Gezond Eten”, waar de...

Lees meer...


Mittendorff voorgedragen als burgemeester gemeente Heumen

HEUMEN - Mevrouw Marriët Mittendorff wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Heumen.

Lees meer...


Onthulling portrettengalerij gemeente Heumen

HEUMEN - Donderdagavond 16 februari onthulde burgemeester Mittendorff samen met een aantal jonge raadsleden in de hal van het gemeentehuis een portrettengalerij van college- en...

Lees meer...


Onderwijsprijs Gelderland naar Malden en Elburg

MALDEN - De Regenboog uit Malden en het Nuborgh College Oostenlicht uit Elburg zijn de winnaars van de Onderwijsprijs Gelderland.

Lees meer...


A73 weer open na ongeval personenauto en vrachtwagen

HEUMEN - Donderdagochtend omstreeks 05:30 werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A73 ter hoogte van Heumen.

Lees meer...


Bouwvergunningen 1980-1989 Heumen inzien bij Regionaal Archief

HEUMEN - Het Regionaal Archief Nijmegen bewaart en beheert de archieven van de gemeente Heumen.

Lees meer...


Open dag molens in de gemeente Heumen

HEUMEN - Op zondag 5 maart is er een open dag bij de molens in onze gemeente. Deze dag is speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de functie van vrijwillig molenaar.

Lees meer...


Onderhoudswerkzaamheden Gasunie in Malden

MALDEN - Van 15 februari tot en met 1 mei 2017 gaat Gasunie in het park gelegen tussen de Groesbeekseweg, de Merellaan en volkstuinvereniging ‘De Heikant’ in Malden,...

Lees meer...