Verkeersmaatregelen in Heumen tijdens Vierdaagse

 

HEUMEN - Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 juli zijn in verband met de Vierdaagse een aantal wegen afgesloten en omleidingen ingesteld in de gemeente Heumen. Hieronder volgt een overzicht.

Woensdag 18 juli
Overasselt: tussen 05:00 en 11:00 uur zijn de Hessenbergseweg (van St. Walrick naar Wijchen/Alverna) en de St. Walrickweg (van St. Walrick naar Nijmegen) voor alle verkeer afgesloten. Verkeer van en naar Overasselt kan omrijden via Heumen of Nederasselt.

Donderdag 19 juli 2017
Malden: tussen 05:00 en 11:00 uur zijn de Hatertseweg, Broekkant, Broeksingel en Zwerfkei afgesloten voor alle verkeer. De bedrijven op de industrieterreinen De Hoge Brug en Ambachtsweg zijn gedurende deze uren niet bereikbaar. Malden is bereikbaar via de Rijksweg.

Vrijdag 20 juli 2017
Nederasselt: tussen 5:00 en 11:00 zijn de Maasdijk, de Hollestraat, het Klokstraatje en de Sluisweg afgesloten. Nederasselt blijft goed bereikbaar vanuit alle richtingen.

Overasselt: De Kasteelsestraat, Valkstraat, Hoogstraat, Kruisbergsestraat, Oude Kleefsebaan, Mgr. Van de Burgtstraat, P. van Kuppenveldstraat en Tempelstraat in Overasselt zijn tussen 5:00 en 11:00 afgesloten.

Overasselt blijft bereikbaar vanuit Heumen en Nederasselt. Op de kruispunten Zilverbergweg - Mgr. v.d. Burgtstraat en Zilverbergweg - Kruisbergsestraat zijn doorsteken in het wandelparcours voor autoverkeer.

Heumen
De Dorpstraat en de Oude Boterdijk zijn tussen 9:00 en 15:00 uur afgesloten. Heumen is alleen via de Looistraat bereikbaar. Let op: dit jaar is er geen oversteek in het parcours bij de kruising Oude Boterdijk – Koningin Julianastraat.

Molenhoek (Heumens deel)
De Rijksweg is van ca. 08:30 tot 16:00 afgesloten voor alle verkeer. Industrieterrein Sluisweg en de Molenstraat zijn alleen via de A73 en de Jan. J. Ludenlaan bereikbaar. Molenhoek (gem. Mook en Middelaar) is via Groesbeek bereikbaar.

Malden
De Rijksweg is van ca. 08.30 tot 16.00 afgesloten voor alle verkeer. Op de kruising Rijksweg - Kloosterstraat is in het wandelparcours een doorsteek voor autoverkeer.

In verband met de feestelijkheden op het Kerkplein in Malden is de Rijksweg, tussen de Kloosterstraat en de Groesbeekseweg, op donderdag 19 juli al vanaf 19:00 uur afgesloten. 

Parkeerverboden
Om de bereikbaarheid voor hulpdiensten te verzekeren, worden op diverse toeleidende wegen parkeerverboden ingesteld.

Afsluiting Maasdijk Overasselt en Heumen woensdagavond 19 juli
In verband met de 4Dorpentocht is De Maasdijk vanaf Overasselt, ter hoogte van de Tempelstraat, tot het dorp Heumen tussen 18.30 en 20.30 uur tijdelijk afgesloten voor autoverkeer. Fietsers kunnen wel passeren, maar de gemeente verzoekt hen rekening te houden met de wandelaars.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!

Meer nieuws uit Heumen

Heumen zet mantelzorgers in het zonnetje!

HEUMEN - Mantelzorgers hebben een belangrijke rol in onze samenleving. Ieder jaar in november, rond de Dag van de Mantelzorg, besteedt de gemeente Heumen dan ook extra aandacht...

Lees meer...


Gestolen voertuigen aangetroffen in Mook

MOOK - In twee gebouwen aan de Bovensteweg in Mook heeft de politie twee gestolen personenauto’s, een gestolen motorfiets en een aantal tabletteermachines aangetroffen.

Lees meer...


Doe mee met Burendag in Heumen!

HEUMEN - Op zaterdag 22 september viert Nederland Burendag. Als u samen met uw buurt een goed initiatief voor Burendag bedenkt, kunt u daar onder voorwaarden een bijdrage tot...

Lees meer...


Hoe werkt onkruidverwijdering in de gemeente Heumen

HEUMEN - In de openbare ruimte verwijdert Dar het onkruid op de stoep en straat in de gemeente Heumen. Sinds een paar jaar is het verboden om chemische bestrijdingsmiddelen te...

Lees meer...


Heumen zoekt mooiste Vierdaagsefoto!

HEUMEN - De gemeente Heumen is op zoek naar de allermooiste Vierdaagsefoto's, gemaakt in de gemeente Heumen tijdens de wandelmars of festiviteiten. Feest of loopt u mee? Stuur...

Lees meer...


In Heumen ‘4dorpentocht’ tijdens Vierdaagse

HEUMEN - De Vierdaagse komt eraan! De gemeente Heumen maakt zich op voor editie 102. Ook dit jaar kunnen geïnteresseerden weer meedoen met de ‘4dorpentocht’ op woensdagavond 18...

Lees meer...


Extra water voor bomen tegen droogte in Heumen

HEUMEN - Veel bomen verliezen door dit bijzonder droge weer vroegtijdig hun blad. Bij platanen is dit goed te zien. De bast en ook de bladeren vallen eerder af dan normaal. 

Lees meer...


Afsluitende bijeenkomst stuw Nederasselt volgt in najaar

NEDERASSELT / GRAVE - De ravage aan de stuw bij Grave als gevolg van een aanvaring door de ‘Maria Valentina’ op 29 december 2016 was wekenlang landelijk nieuws. Een grote...

Lees meer...


Scouting Malden fietst € 500,- bij elkaar

MALDEN - € 500,- fietsten (jeugd) leden, familie en vrienden van Scouting Malden bij elkaar. Voorzitter Frank de Water en groepsbegeleider Jos Verheggen kregen op zaterdag 23...

Lees meer...


Controle hondenbelasting gemeente Heumen

HEUMEN - Heeft u één of meer honden? Dan moet u jaarlijks hondenbelasting betalen. Het is belangrijk dat u bij aanschaf van een hond zelf binnen 14 dagen aangifte doet, vanaf...

Lees meer...