Onthulling portrettengalerij gemeente Heumen

 

HEUMEN - Donderdagavond 16 februari onthulde burgemeester Mittendorff samen met een aantal jonge raadsleden in de hal van het gemeentehuis een portrettengalerij van college- en gemeenteraadsleden. Hiermee is het gemeentebestuur voor iedereen die het gemeentehuis bezoekt zichtbaar.

De portrettengalerij is een initiatief van de gemeenteraad en geeft de bestuurders van de gemeente Heumen een gezicht. Hiermee wil de gemeenteraad de zichtbaarheid en toegankelijkheid van het college en de gemeenteraad bevorderen. Burgemeester Mittendorff: “We willen onze inwoners graag meer bij de politiek betrekken. Daarvoor is het belangrijk dat inwoners zien welke mensen hen vertegenwoordigen.”

De portrettengalerij hangt in de openbare hal van het gemeentehuis op de begane grond.

Ander nieuws uit Heumen

Ontwerpbestemmingsplan ‘gemeente Heumen, kern Malden’

HEUMEN - Er is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor de kern van Malden, die heet ‘gemeente Heumen, kern Malden’.

Lees meer...


Onderhoud bomen gemeente Heumen

HEUMEN - In de winterperiode voert de gemeente de meeste plant-, snoei- en kapwerkzaamheden uit. Zo ook in de wijk Maldensveld en aan de Raadhuisstraat in Malden.

Lees meer...


D66 Heumen zet Regenboogschool in het zonnetje

HEUMEN - Afgelopen dinsdag bracht D66 Heumen een kweekkasje met groentezaadjes naar de Maldense Regenboogschool als extra waardering voor het project “Gezond Eten”, waar de...

Lees meer...


Mittendorff voorgedragen als burgemeester gemeente Heumen

HEUMEN - Mevrouw Marriët Mittendorff wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Heumen.

Lees meer...


Onderwijsprijs Gelderland naar Malden en Elburg

MALDEN - De Regenboog uit Malden en het Nuborgh College Oostenlicht uit Elburg zijn de winnaars van de Onderwijsprijs Gelderland.

Lees meer...


A73 weer open na ongeval personenauto en vrachtwagen

HEUMEN - Donderdagochtend omstreeks 05:30 werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A73 ter hoogte van Heumen.

Lees meer...


Bouwvergunningen 1980-1989 Heumen inzien bij Regionaal Archief

HEUMEN - Het Regionaal Archief Nijmegen bewaart en beheert de archieven van de gemeente Heumen.

Lees meer...


Open dag molens in de gemeente Heumen

HEUMEN - Op zondag 5 maart is er een open dag bij de molens in onze gemeente. Deze dag is speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de functie van vrijwillig molenaar.

Lees meer...


Onderhoudswerkzaamheden Gasunie in Malden

MALDEN - Van 15 februari tot en met 1 mei 2017 gaat Gasunie in het park gelegen tussen de Groesbeekseweg, de Merellaan en volkstuinvereniging ‘De Heikant’ in Malden,...

Lees meer...


Dode gevonden in de Maas bij Overasselt [FOTO'S + UPDATE]

HEUMEN / OVERASSELT - In Overasselt is om circa 13:10 uur in (of aan de oever van de) de Maas een dode gevonden. Auto's van politie en een forensische recherche verzamelden...

Lees meer...