Onthulling portrettengalerij gemeente Heumen

 

HEUMEN - Donderdagavond 16 februari onthulde burgemeester Mittendorff samen met een aantal jonge raadsleden in de hal van het gemeentehuis een portrettengalerij van college- en gemeenteraadsleden. Hiermee is het gemeentebestuur voor iedereen die het gemeentehuis bezoekt zichtbaar.

De portrettengalerij is een initiatief van de gemeenteraad en geeft de bestuurders van de gemeente Heumen een gezicht. Hiermee wil de gemeenteraad de zichtbaarheid en toegankelijkheid van het college en de gemeenteraad bevorderen. Burgemeester Mittendorff: “We willen onze inwoners graag meer bij de politiek betrekken. Daarvoor is het belangrijk dat inwoners zien welke mensen hen vertegenwoordigen.”

De portrettengalerij hangt in de openbare hal van het gemeentehuis op de begane grond.

Ander nieuws uit Heumen

Oud militair uit Malden vrijgesproken van oplichting

MALDEN - De militaire kamer heeft een 51-jarige oud militair uit Malden vrijgesproken van oplichting. De officier van justitie eiste een werkstraf van 60 uur.

Lees meer...


Kom naar de avond ‘Politiek Actief’ in Heumen

HEUMEN - Vraag jij je wel eens af hoe beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denk jij dat het beter kan? Of wil je iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet...

Lees meer...


Mittendorff officieel burgemeester van de gemeente Heumen

HEUMEN - Mevrouw Marriët Mittendorff is donderdagmiddag 18 mei geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Heumen. Dit gebeurde tijdens een buitengewone raadsvergadering op...

Lees meer...


Cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdhulp regio Nijmegen

HEUMEN - Eind mei gaat het jaarlijkse cliëntervaringsonderzoek Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp van start. Bureau I&O Research voert het onderzoek voor...

Lees meer...


Containerreinigingsbedrijf biedt diensten aan in Heumen

HEUMEN - De gemeente heeft diverse meldingen ontvangen dat een medewerker van VCCS (Vincent Container Cleaning Services Containerreinigingsbedrijf).

Lees meer...


Onderhoudswerkzaamheden Gasunie in Malden

HEUMEN - Nog tot en met 23 mei 2017 verricht de Gasunie aan de Groesbeekseweg ter hoogte van het zweefvliegveld en de brug over het spoor werkzaamheden aan het gastransportnet.

Lees meer...


36e internationale jeugdvoetbal toernooi in Heumen

HEUMEN - In Heumen vindt op 27 en 28 mei a.s. voor de 36e maal de internationale jeugdvoetbal happening plaats. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Euregio Rijn-Waal.

Lees meer...


Ontwikkeling van het nieuwe Sportcentrum Malden

MALDEN - Voor de ontwikkeling van het nieuwe Sportcentrum Malden is de gemeente aan de slag met verschillende voorbereidende werkzaamheden.

Lees meer...


Herontwikkeling 'Het Steenhuys' in Malden

MALDEN - De gemeente Heumen onderzoekt of Het Steenhuys in Malden omgebouwd kan worden tot woningen. Hiervoor is een architect gevraagd een aantal varianten uit te tekenen.

Lees meer...


Leerlingen ‘De Komeet’ Malden ontwerpen duurzame wijk

MALDEN - Hoe ziet de duurzame wijk van de toekomst eruit? Leerlingen van groep 8 van basisschool De Komeet gingen op 20 april hierover in gesprek met wethouder Henk van den Berg.

Lees meer...