Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: De 024 Avondturen
DJ: Nonstop
Doe mee met Burendag in Heumen!


HEUMEN - Op zaterdag 22 september viert Nederland Burendag. Als u samen met uw buurt een goed initiatief voor Burendag bedenkt, kunt u daar onder voorwaarden een bijdrage tot €400,- ontvangen van het Oranje Fonds. Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) een Burendag feestpakket. Het Oranje Fonds wil hiermee helpen om mensen dichter bij elkaar te brengen.

In de gemeente Heumen zijn er steeds meer initiatieven van inwoners die zich actief inzetten voor elkaar, hun wijk of dorp. De gemeente Heumen juicht dat toe en stimuleert dat ook. De landelijke Burendag sluit hier goed bij aan. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat u samen viert met uw buren en de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Activiteiten
Organiseer bijvoorbeeld een sportdag voor jong en oud, een straatfeest met en voor nieuwkomers of beschilder vogelhuisjes voor in de straat.

Aanvragen
U kunt tot 1 september een aanvraag indienen, maar op = op! Het aanvraagformulier en alle voorwaarden kunt u vinden op burendag.nl. Daar kunt u ook inspiratie opdoen.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!