Malden zoekt nieuwe plek voor Multicourt MALDEN - In Malden wordt met veel plezier gebruik gemaakt van het Multicourt bij de Veldschuur. Door de bouw van een nieuw sportcentrum en woningen op deze locatie is er geen ruimte meer voor het voetbal- en basketbalveld.

Vrijwilligerspolis Heumen, ook voor mantelzorgers HEUMEN - Gemeente Heumen heeft bij Vrijwilligersnet Nederland de Vrijwilligerspolis afgesloten. Dat is een pakket collectieve verzekeringen waarmee Heumense inwoners die vrijwilligerswerk doen, of als scholier een maatschappelijke stage, automatisch, gratis en goed verzekerd zijn tijdens hun inzet. Aanmelden is dus niet nodig. 

Gemeenteauto’s Heumen rijden op groen gas HEUMEN - Afgelopen week werden er twee nieuwe auto´s afgeleverd bij de gemeente Heumen. Omdat duurzaamheid erg belangrijk is heeft de gemeente gekozen voor wagens die rijden op groen gas. 

Hoe werkt onkruidverwijdering in de gemeente Heumen HEUMEN - In de openbare ruimte verwijdert Dar het onkruid op de stoep en straat in de gemeente Heumen. Sinds een paar jaar is het verboden om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Nieuwe initiatieven in de gemeente Heumen HEUMEN - Vier initiatiefgroepen uit de gemeente Heumen gaan de komende tijd aan de slag met hun idee om hun buurt of dorp leefbaarder te maken. Zij krijgen hierbij steun van de gemeente in de vorm van tijd en geld.

Broekstate Malden omgetoverd tot gezellige ontmoetingsplek MALDEN - Bewoners en omwonenden van appartementencomplex Broekstaete aan de Broeksingel in Malden vullen de nieuwe bloembakken, gemaakt door cliënten van Pluryn, met plantjes.

Heumense veteranen in het zonnetje gezet HEUMEN - Donderdag 22 juni heeft burgemeester Mittendorff veteranen uit de gemeente Heumen in het zonnetje gezet om ze te eren en te bedanken voor hun inzet, in dienst van de vrede.

25 appartementen in Malden zijn in oktober klaar MALDEN - Wie regelmatig van de Maldense kerk naar de Raadhuisstraat gaat, ziet aan de linkerhand al een tijd nieuwbouw in de steigers staan, op de plek waar vroeger de St. Jozefschool stond. In de loop van oktober zijn de steigers verdwenen.

Veilig met de snelle e-bikes op de provinciale weg REGIO 024 / MALDEN - Voor de speed-pedelec gelden sinds dit jaar dezelfde regels als bromfietsers. Dat heeft tot gevolg dat deze snelle e-bike binnen de bebouwde kom op de rijbaan moet in plaats van het fietspad.

Heumen trots op alle 4Daagselopers HEUMEN / NIJMEGEN - De 101ste editie van de 4Daagse staat voor de deur. De gemeente Heumen is trots op alle wandelaars (uit de gemeente) die deze editie meelopen en organiseert daarom een gezellig samenzijn voor hen op woensdagavond 12 juli van 20:00 uur tot 21:30 uur in het gemeentehuis in Malden.