Mantelzorgers in het zonnetje gezet! HEUMEN - Op maandag 13 november werden mantelzorgers van de gemeente Heumen en Mook en Middelaar in het zonnetje gezet tijdens een ontspanningsmiddag/-avond bij Conferentieoord De Poort in Groesbeek. De dag was georganiseerd door Mantelzorg Heumen.

Ans Stunnenberg Lijsttrekker PvdA Heumen HEUMEN - De leden van de PvdA hebben Ans Stunnenberg (60) gekozen tot lijsttrekker bij de komende verkiezingen voor de gemeenteraad in de gemeente Heumen. Ans Stunnenberg voert met Joep Witsiers (23) als runner up de kandidatenlijst aan. In de top vijf van de lijst staan drie twintigers.

Woningen op voormalig bedrijfsterrein in centrum Malden MALDEN - Er ligt een plan voor de bouw van drie woningen op het voormalig bedrijfsterrein, gelegen tussen de Rijksweg en de Boterdijk in Malden. Op dit terrein was jarenlang de bouw van een supermarkt gepland. Nadat de vergunning daarvoor was geweigerd, zochten B&W van de gemeente Heumen en de eigenaar van het terrein naar een andere invulling.

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Ine Stoltenborgh-Indorf HEUMEN - Burgemeester Marriët Mittendorff van de gemeente Heumen reikte op zondag 12 november bij Bijzondere Gelegenheid een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw Ine Stoltenborgh-Indorf uit Overasselt. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wegens succes herhaald cursus 'Politiek Actief' Heumen HEUMEN - Vanwege de vele aanmeldingen voor de meerdaagse cursus Politiek Actief organiseert de gemeente Heumen op zaterdag 18 november 2017 samen met de gemeente Mook en Middelaar een eendaagse cursus Politiek Actief.

Vrijwilligers uit Malden actief langs het 'MaasWaalPad' HEUMEN - De afgelopen twee weekenden is een grote groep van vrijwilligers van ‘Samen Doen Maakt Mooi en Groen’ uit Malden aan de slag gegaan om groen aan te planten langs de snelfietsroute. De gemeente is erg blij met dit initiatief en complimenteert hen met het resultaat!

Gemeenteraad Heumen stelt begroting 2018 vast HEUMEN - Op dinsdag 7 november vergaderde de gemeenteraad over de begroting voor 2018. Na de algemene beschouwingen van de vier fracties en de bespreking van 7 moties werd de begroting met 17 stemmen vóór en 0 tegen vastgesteld. 

Politie treft gestolen auto aan; Nijmegenaar aangehouden MALDEN / NIJMEGEN - De politie heeft dinsdagavond een 20-jarige Nijmegenaar aangehouden in de parkeergarage onder een supermarkt aan de Fenikshof in Nijmegen. Hij werd aangetroffen in een auto die als gestolen stond gesignaleerd. 

Overval op woning Malden in bureau GLD MALDEN - Deze week in Bureau GLD een zaak met goede camerabeelden. Op vrijdagavond 3 november werd een 74-jarige vrouw overvallen in haar woning door twee onbekende mannen.

Werkzaamheden MaasWaalPad in volle gang HEUMEN - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het MaasWaalPad (snelfietsroute) in Malden en in Molenhoek. Het resultaat mag er nu al zijn; bredere en comfortabele fietspaden, voorrangssituaties voor de fietser.