Werkzaamheden aan het riool in Malden MALDEN - Van maandag 15 januari tot en met woensdag 31 januari vinden er werkzaamheden plaats aan een deel van het rioolstelsel langs de Rijksweg N844 in Malden. Het riool wordt gereinigd en geïnspecteerd.

Prestatieafspraken 2018 gemeente Heumen getekend HEUMEN - Ieder jaar maken gemeente Heumen en woningcorporatie Oosterpoort prestatieafspraken. Sinds vorig jaar sluit ook huurdersvereniging Woonbelang hierbij aan. De afspraken gaan onder andere over duurzaamheid, huisvesting van bepaalde doelgroepen en nieuwbouw binnen de gemeente. 

Stap dichterbij 'zonnepanelenproject' gemeente Heumen HEUMEN - De commissies Grondgebied en Financiën spraken vorige week over het gemeentelijke zonnepanelenproject. Ze waren positief over dit project waarbij zonnepanelen bereikbaar zijn voor iedereen in de gemeente Heumen. Op 25 januari neemt de gemeenteraad een besluit hierover.

Frank de Wildt 'Vrijwilliger van het jaar 2017' in Heumen HEUMEN - Tijdens het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Heumen werd Frank de Wildt uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar. Frank zet zich in voor het Dorpshuis Ons Huis in Nederasselt, sportvereniging Diosa en is actief lid bij carnavalsvereniging de Wielwaoiers. 

Winterfestijn Malden een groot succes! MALDEN - Drie weken lang genoot jong en oud van het Winterfestijn Malden. Deze weken werden maar liefst 7000 bezoekers, waarvan ruim 1000 schoolkinderen van alle basisscholen uit de gemeente geteld. 

Woningbouwplannen in de gemeente Heumen HEUMEN - Op dit moment zijn er verschillende nieuwbouwplannen in de gemeente Heumen. Regelmatig krijgt de gemeente hier vragen over. Daarom vindt u op www.heumen.nl/nieuwbouw een overzicht van alle nieuwbouwplannen.

Aanmelden initiatieven in Heumen hele jaar mogelijk HEUMEN - Hebt u al goede voornemens voor het nieuwe jaar? Bedenk bijvoorbeeld samen met uw straat- of buurtgenoten een mooi initiatief om de leefbaarheid van uw buurt of dorp te verbeteren. Wist u dat u hier ondersteuning of geld voor kunt krijgen van de gemeente?

Jaarwisseling: gezellig én veilig in Heumen HEUMEN - De jaarwisseling wordt door veel mensen in onze gemeente gevierd. Veel Heumenaren genieten nog steeds van het afsteken van vuurwerk. Steekt u vuurwerk af tijdens de jaarwisseling? Houd dan wel rekening met anderen. Probeer het gezellig, maar ook veilig en schoon te houden.

Jaarlijks winteronderhoud gemeente Heumen HEUMEN - In opdracht van de gemeente Heumen houdt Dar zich tussen december en maart bezig met het snoeien van struiken en plantsoenen. Deze werkzaamheden zijn nodig voor het jaarlijks winteronderhoud.

Koopovereenkomst Coehoornhof Nederasselt getekend NEDERASSELT - Maandag 18 december is door de heer Timmers van Heideweg Advies en wethouder van den Berg van de gemeente Heumen een koopovereenkomst voor de Coehoornhof in Nederasselt getekend. Gemeente Heumen is trots dat deze woningen in Nederasselt worden gebouwd.