Tas met medicijnen gestolen bij sportvelden in Malden MALDEN - Bij de sportvelden aan de Rijksweg in Malden is dinsdagavond een tas met diverse medicijnen gestolen. Deze medicijnen zijn bij inname vooral gevaarlijk voor kinderen.

Burgemeester van Heumen bezoekt dorpen en wijken HEUMEN - De nieuwe burgemeester van Heumen, Marriët Mittendorff, bezoekt de komende maanden de dorpen en wijken in de gemeente Heumen. De burgemeester wil graag kennis maken met wijkraden en wijkbewoners en aandacht vragen voor de leefbaarheid in hun wijk.

Dementievriendelijke samenleving in de gemeente Heumen HEUMEN - Hans van Zonneveld, inwoner uit Malden, is in de gemeente Heumen en Mook en Middelaar een burgerinitiatief gestart voor een dementievriendelijke samenleving. Uitgangspunt is dat mensen met dementie zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en meedoen in de samenleving.

Felle buitenbrand in Overasselt [FOTO'S+VIDEO] OVERASSELT - Aan de Sleeburgsestraat in Overasselt heeft zondagmorgen een felle buitenbrand gewoed. Hoe de brand van vermoedelijk (snoei)afval is ontstaan blijft onduidelijk, maar waarschijnlijk is het aangestoken. De brandweer rukte met spoed uit naar de brand, bij aankomst werd besloten om de brand gecontroleerd te laten uitbranden. Er raakte niemand gewond.

Aanvullend vervoer met Avan in gemeente Heumen HEUMEN - Sinds kort verzorgt Avan, voorheen bekend als de Stadsregiotaxi, in de gemeente Heumen het vervoer voor mensen met een Wmo-indicatie. Kunt u vanwege een beperking niet met het openbaar vervoer reizen of bent u voor vervoer buitenshuis afhankelijk van anderen

Leerlingen Maldense basisschool leggen 'Smulbos' aan MALDEN - Zo’n 60 leerlingen van de Maldense basisschool De Komeet hebben woensdag 22 maart, op Nationale Boomfeestdag, aan de Hatertseweg tussen Nijmegen en Malden het Smulbos aangelegd. Meer dan 300 vruchtdragende bomen en struiken werden aangeplant op ongeveer 1 ha braakliggend grasland.

Nieuwe locatie voor bibliotheek Malden MALDEN - Na een lange tijd van voorbereiding is het zover: op maandag 27 maart opent de bibliotheek Malden feestelijk haar deuren op de nieuwe locatie in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn.

Bekeuringen bij controle inhaalverbod vrachtwagens A73 MALDEN - Donderdagmiddag is er op de A73 tussen knooppunt Ewijk en afrit Malden gecontroleerd op het naleven van het inhaalverbod voor vrachtauto's.

Mittendorff officieel benoemd als burgemeester van Heumen HEUMEN - De benoeming van mevrouw Mittendorff als burgemeester van Heumen is officieel een feit. Marriët Mittendorff werd op 20 februari door de gemeenteraad

Weinig belangstelling voor ‘Werklocaties Overasselt’ OVERASSELT - Het bestemmingsplan ‘Werklocaties Overasselt’ biedt ruimte aan drie hectare bedrijfskavels en aan een organisatie met een maatschappelijke functie.