Slechte riolering onder de Rijksweg in Malden MALDEN - De provincie was van plan dit jaar groot onderhoud uit te voeren aan de Rijksweg (N844) in Malden. Na onderzoek blijkt de riolering onder deze weg van erg slechte kwaliteit. Het is noodzakelijk deze te vervangen of te herstellen.

Woningoverval Malden in 'Opsporing verzocht' [VIDEO] MALDEN - In de uitzending van het programma Opsporing Verzocht werd dinsdagavond 20 maart aandacht besteed aan een woningoverval aan de Vinkenlaan in Malden. Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Voorzichtig rijden bij paddentrek Overasselt OVERASSELT - Zo rond deze tijd begint de jaarlijkse paddentrek. Met name in Overasselt trekken padden en kikkers naar het water om zich voort te planten. Om de dieren te beschermen zijn borden geplaatst bij de vijver aan de Craeyenbergh en bij de plas aan de zuidzijde van de Oude Kleefsebaan (bij de Meerestraat).

Vragen en antwoorden onderzoek Sauna & Beauty Oase NEDERASSELT - De politie krijgt dagelijks nog veel telefoontjes en mailtjes binnen van bezorgde bezoekers van de sauna in Nederasselt waar vandaan naaktbeelden werden opgenomen en verspreid. Het is heel begrijpelijk dat mensen zich zorgen maken en willen weten of ze op de beelden te zien zijn. Op deze en andere vragen probeert de politie zo goed mogelijk antwoord te geven.

Xtc-pillen aangetroffen na eenzijdig ongeval op Rijksweg MALDEN - In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart heeft er op de Rijksweg in Malden een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Ondanks dat het voertuig flinke schade opliep, bleef de bestuurder ongedeerd

Politie doet doorzoeking bij Sauna & Beauty Oase NEDERASSELT - De politie en het Openbaar Ministerie (OM) doen onderzoek naar de openbaar gemaakte beelden van ontklede mensen in de Sauna & Beauty Oase in Nederasselt (gemeente Heumen).

Grote opkomst gemeente Heumen ondernemersavond MALDEN - Bijna 100 belangstellenden kwamen woensdagavond 28 februari naar 'Multicultureel Centrum Maldensteijn' in Malden. Tijdens deze ondernemersavond stond het thema ‘communicatie, verbinden en samenwerken’ centraal.

Start bouw Sportcentrum in Malden MALDEN - In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan het bouwrijp maken van het terrein waarop straks het nieuwe Sportcentrum Malden gebouwd wordt. Afgelopen maandag is er stilgestaan bij de start van de bouw.

Opening Snelfietsroute 'MaasWaalpad' MALDEN - Afgelopen vrijdag was het zo ver! Er werd gevierd dat een groot deel van de Snelfietsroute (MaasWaalpad) tussen Nijmegen, Malden, Mook en Cuijk afgerond is. Het gaat om het deel van de Bosweg in Malden tot en met de Middelweg in Molenhoek, er is hard gewerkt en het resultaat mag er wezen!

Opening Cooperpad in Malden MALDEN - Op zaterdag 24 februari wordt het vernieuwde Cooperpad in het bos Maldensvlak geopend. Het oude bord en de paaltjes zijn vernieuwd. Dat heeft de gemeente Heumen in nauwe samenwerking met Stichting LOL Malden gedaan. Op het nieuwe bord staan onder andere nieuwe indelingen van leeftijdsgroepen.