Oud militair uit Malden vrijgesproken van oplichting MALDEN - De militaire kamer heeft een 51-jarige oud militair uit Malden vrijgesproken van oplichting. De officier van justitie eiste een werkstraf van 60 uur.

Kom naar de avond ‘Politiek Actief’ in Heumen HEUMEN - Vraag jij je wel eens af hoe beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denk jij dat het beter kan? Of wil je iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet je niet hoe? Kom dan naar de eerste avond van ‘Politiek Actief’.

Mittendorff officieel burgemeester van de gemeente Heumen HEUMEN - Mevrouw Marriët Mittendorff is donderdagmiddag 18 mei geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Heumen. Dit gebeurde tijdens een buitengewone raadsvergadering op het gemeentehuis.

Cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdhulp regio Nijmegen HEUMEN - Eind mei gaat het jaarlijkse cliëntervaringsonderzoek Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp van start. Bureau I&O Research voert het onderzoek voor meerdere gemeenten in de regio Nijmegen uit.

Containerreinigingsbedrijf biedt diensten aan in Heumen HEUMEN - De gemeente heeft diverse meldingen ontvangen dat een medewerker van VCCS (Vincent Container Cleaning Services Containerreinigingsbedrijf).

Onderhoudswerkzaamheden Gasunie in Malden HEUMEN - Nog tot en met 23 mei 2017 verricht de Gasunie aan de Groesbeekseweg ter hoogte van het zweefvliegveld en de brug over het spoor werkzaamheden aan het gastransportnet.

36e internationale jeugdvoetbal toernooi in Heumen HEUMEN - In Heumen vindt op 27 en 28 mei a.s. voor de 36e maal de internationale jeugdvoetbal happening plaats. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Euregio Rijn-Waal.

Ontwikkeling van het nieuwe Sportcentrum Malden MALDEN - Voor de ontwikkeling van het nieuwe Sportcentrum Malden is de gemeente aan de slag met verschillende voorbereidende werkzaamheden.

Herontwikkeling 'Het Steenhuys' in Malden MALDEN - De gemeente Heumen onderzoekt of Het Steenhuys in Malden omgebouwd kan worden tot woningen. Hiervoor is een architect gevraagd een aantal varianten uit te tekenen.

Leerlingen ‘De Komeet’ Malden ontwerpen duurzame wijk MALDEN - Hoe ziet de duurzame wijk van de toekomst eruit? Leerlingen van groep 8 van basisschool De Komeet gingen op 20 april hierover in gesprek met wethouder Henk van den Berg.