Ontwerpbestemmingsplan ‘gemeente Heumen, kern Malden’ HEUMEN - Er is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor de kern van Malden, die heet ‘gemeente Heumen, kern Malden’.

Onderhoud bomen gemeente Heumen HEUMEN - In de winterperiode voert de gemeente de meeste plant-, snoei- en kapwerkzaamheden uit. Zo ook in de wijk Maldensveld en aan de Raadhuisstraat in Malden.

D66 Heumen zet Regenboogschool in het zonnetje HEUMEN - Afgelopen dinsdag bracht D66 Heumen een kweekkasje met groentezaadjes naar de Maldense Regenboogschool als extra waardering voor het project “Gezond Eten”, waar de school onlangs de Gelderse Onderwijsprijs voor heeft ontvangen.

Mittendorff voorgedragen als burgemeester gemeente Heumen HEUMEN - Mevrouw Marriët Mittendorff wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Heumen.

Onthulling portrettengalerij gemeente Heumen HEUMEN - Donderdagavond 16 februari onthulde burgemeester Mittendorff samen met een aantal jonge raadsleden in de hal van het gemeentehuis een portrettengalerij van college- en gemeenteraadsleden.

Onderwijsprijs Gelderland naar Malden en Elburg MALDEN - De Regenboog uit Malden en het Nuborgh College Oostenlicht uit Elburg zijn de winnaars van de Onderwijsprijs Gelderland.

A73 weer open na ongeval personenauto en vrachtwagen HEUMEN - Donderdagochtend omstreeks 05:30 werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A73 ter hoogte van Heumen.

Bouwvergunningen 1980-1989 Heumen inzien bij Regionaal Archief HEUMEN - Het Regionaal Archief Nijmegen bewaart en beheert de archieven van de gemeente Heumen.

Open dag molens in de gemeente Heumen HEUMEN - Op zondag 5 maart is er een open dag bij de molens in onze gemeente. Deze dag is speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de functie van vrijwillig molenaar.

Onderhoudswerkzaamheden Gasunie in Malden MALDEN - Van 15 februari tot en met 1 mei 2017 gaat Gasunie in het park gelegen tussen de Groesbeekseweg, de Merellaan en volkstuinvereniging ‘De Heikant’ in Malden, werkzaamheden verrichten aan het gastransportnet.