Informatieavond Collectief Zonnedak ARN Weurt

 

WEURT - Voor iedereen die wél van de voordelen van zonnepanelen wil genieten maar zelf geen geschikt dak heeft, werkt de lokale energiecoöperatie NovioVolta samen met de ARN aan een collectief zonnedak in Weurt.

Wel zonne-energie, maar op het dak van een ander
U wilt graag gebruik maken van zonne-energie maar uw dak is te klein of er is te veel schaduw voor zonnepanelen. Of u woont bijvoorbeeld in een huurhuis, appartement of monument waar u geen panelen op kan plaatsen. Dan is het gezamenlijk zonnedak dé kans om uw eigen duurzame energie op te wekken én te profiteren van een lagere energierekening.

Samen investeren in zonnepanelen op het dak van de ARN. Meedoen kan al vanaf één zonnepaneel. Energiecoöperatie NovioVolta neemt al het werk uit handen en u hoeft alleen nog maar te genieten van de voordelen.

De voordelen
Woont u in de zogenaamde postcoderoos (postcode 6551, 6641 of 6642) en doet u mee? Dan krijgt u over uw aandeel zonne-energie 100% belastingkorting, en dat 15 jaar lang gegarandeerd! De korting wordt verrekend op uw eigen energienota. Als deelnemer kunt u rekenen op een gemiddeld financieel rendement van 3% tot 5%. Dat is stukken meer dan op de spaarrekening. Gaat u ooit verhuizen, dan koopt de coöperatie uw zonnepanelen terug.

Daarnaast helpt u mee om duurzame energie op te wekken, lokaal en samen met medeburgers. U levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Het initiatief wordt dan ook ondersteund door gemeente Beuningen, op weg naar een energieneutraal 2040.

Informatieavonden
Woont u in het postcodegebied en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar een van de informatieavonden op 11 of 12 december. Aanmelden voor de avond kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!

Meer nieuws uit Beuningen

Nieuwe namen 'Down The Rabbit Hole' bekend

UPDATE 21 MAART 2018: Nog maar 100 (honderd!) dagen tot Down The Rabbit Hole 2018! Dat is al razendsnel en daarom zijn vandaag de laatste 39 bevestigingen van het...

Lees meer...


De twaalfde Maas en Waalse Schoonmaakdag: door weer en wind!

BEUNINGEN - De gemeente Beuningen organiseerde afgelopen weekend voor de twaalfde keer de Maas & Waalse Schoonmaakdag. De snijdende kou weerhield de deelnemers niet. Ruim 700...

Lees meer...


Veiling gevonden (brom)fietsen gemeentewerf Beuningen

BEUNINGEN - Op de gemeentewerf staan een aantal gevonden fietsen en bromfietsen. Deze tweewielers zijn ergens in de gemeente gevonden. Op zaterdag 24 maart worden deze...

Lees meer...


Beuningenaar winnaar van 204.000 euro bij Miljoenenjacht

BEUNINGEN - Lee uit Beuningen heeft tijdens het programma 'Miljoenenjacht' wat op zondagavond wordt uitgezonden op RTL4, 204.000 euro gewonnen. De Beuningenaar speelde met...

Lees meer...


Auto rijdt frontaal tegen boom in Beuningen [FOTO'S]

BEUNINGEN - Zaterdagavond omstreeks 22:54 uur werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Van Heemstraweg in Beuningen.

Lees meer...


Afspraken sociale huur in gemeente Beuningen

BEUNINGEN - Op 13 maart zijn in Beuningen nieuwe afspraken gemaakt over huizen voor inwoners die zijn aangewezen op een sociale huurwoning. De gemeente Beuningen,...

Lees meer...


Winkeldief aangehouden in Beuningen

BEUNINGEN - De politie heeft woensdag een inwoner van Bosnië-Herzegovina aangehouden in Beuningen wegens winkeldiefstal.

Lees meer...


Aanhouding na babbeltruc bij 89-jarige vrouw in Beuningen

BEUNINGEN - Op 13 augustus 2017 wist een onbekende man met een mooi verhaal zich binnen te praten in de woning van een 89-jarige vrouw in Beuningen. Toen hij weer vertrok nam...

Lees meer...


Doe mee aan de Maas&Waalse Schoonmaakdag

BEUNINGEN -  Gemeente Beuningen organiseert de Maas & Waalse Schoonmaakdag. Op zaterdag 17 maart gaat de gemeente met zoveel mogelijk inwoners het zwerfafval te lijf.

Lees meer...


Vermoedelijke drugsdealer aangehouden in Beuningen

BEUNINGEN - De politie heeft vrijdag op een parkeerplaats aan de Koolzaadveld in Beuningen een vermoedelijke drugsdealer aangehouden, ook is er beslag gelegd op zijn auto.

Lees meer...