Slecht weer hindert asfalteren Van Heemstraweg Winssen WINSSEN / BEUNINGEN - Vanwege de slechte weersomstandigheden de afgelopen dagen kon de aannemer geen asfalt op de Van Heemstraweg in Winssen aanbrengen. Tijdens het asfalteren mag het niet regenen en moet ook het wegdek droog zijn. De Van Heemstraweg is daarom nog afgesloten tot en met 29 september. Dan zijn alle werkzaamheden afgerond.

Inwoners geven visie op wonen in gemeente Beuningen BEUNINGEN - Voldoende kansen voor starters. Geschikte woonruimte voor de oudere inwoners van Beuningen. En vitale dorpen met een gezonde leefomgeving.

Hans Kasser uit Beuningen Taalheld 2017 Gelderland! BEUNINGEN - Op vrijdag 8 september zijn de prijzen voor Taalheld 2017 Gelderland uitgereikt. Hans Kasser, inwoner van de gemeente Beuningen, won de prijs in de categorie ‘Taalcursist’.

Gladde wegen door modder op de weg in Beuningen BEUNINGEN - Veel fruittelers en landbouwers oogsten vanaf half september hun producten. Ze vervoeren deze ladingen via de openbare weg. 

Barbecue gaat in vlammen op Ewijk [FOTO'S] EWIJK - De brandweer kreeg vrijdagavond omstreeks 18:05 uur een melding binnen van een woningbrand aan de Picocola in Ewijk.

Agent in vrije tijd betrapt winkeldief in paskamer Beuningen BEUNINGEN - Een agent heeft donderdagmiddag in zijn vrije tijd een winkeldief aangehouden in Beuningen. Nadat de agent aan het winkelen was bij de Bristol werd hij geattendeerd op een man die kleding over elkaar aan het aantrekken was in een paskamer.

Waterschap Rivierenland in actie tegen crossen op dijken EWIJK / DEEST - Waterschap Rivierenland komt in actie tegen het crossen op dijken. Het crossen met motoren of quads beschadigt de grasmat, verzwakt de dijk en vergroot de kans op dijkdoorbraak.

Gemeentehuis Beuningen gesloten door werkzaamheden    BEUNINGEN / Vanwege werkzaamheden aan het ICT-netwerk van de gemeente Beuningen is het gemeentehuis van dinsdag 12 september 16:00 uur tot en met vrijdag 15 september gesloten.

Namen gekozen voor snelfietsroute Nijmegen - Beuningen NIJMEGEN - De jury heeft 3 namen gekozen voor de snelfietsroute tussen Nijmegen - Beuningen. Stemmen kan via de facebookpagina van provincie Gelderland.

Quad slaat over de kop bij ongeval in Winssen [FOTO'S] WINSSEN - Aan de Leegstraat in Winssen gebeurde zaterdag aan het eind van de ochtend een aanrijding waarbij een quad en een personenatuo betrokken waren. Hulpdiensten waaronder de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Laatsgenoemde is tijdens de vlucht geannuleerd.