Uitreiking certificaten cursisten Politiek Actief BEUNINGEN - In februari en maart volgden vijfentwintig inwoners van de gemeente Beuningen de cursus Politiek Actief. Op dinsdag 28 maart vond de laatste cursus plaats en ontvingen de cursisten een certificaat voor hun deelname.

Agent uit Beuningen krijgt taakstraf en rijontzegging BEUNINGEN - De rechtbank Oost-Brabant heeft een 26-jarige man uit Beuningen veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van 6 maanden.

Automobilist vertrokken na botsing met lantaarnpaal BEUNINGEN - Zondagochtend 26 maart zagen agenten dat er op de Koningstraat in Beuningen een lantaarnpaal uit de grond was gereden. De veroorzaker was helaas met de noorderzon vertrokken en had ook geen melding gemaakt van het ongeval bij de gemeente of bij de politie.

Woninginbraak Tituslaan te Beuningen BEUNINGEN - In de nacht van zondag 26 op maandag 27 maart is er ingebroken in een woning aan de Tituslaan in Beuningen.

Restafval ook wegbrengen naar de gemeentewerf Beuningen BEUNINGEN - Wist u dat… u uw restafval ook kunt wegbrengen naar de gemeentewerf? Op de gemeentewerf staan twee ondergrondse restafvalcontainers. Alle inwoners uit de gemeente Beuningen kunnen hun restafval hiernaartoe brengen.

Negende Kindergemeenteraad in Beuningen op 4 april BEUNINGEN - Op dinsdag 4 april is er voor de negende keer een kindergemeenteraad in het gemeentehuis van Beuningen. Achtenveertig leerlingen van zes basisscholen doen mee. De leerlingen bedenken concrete plannen rond het thema ‘Samen maken we Beuningen mooier’.

Nieuwe namen 'Down The Rabbit Hole' bekend EWIJK - De lente is begonnen, het zonnetje schijnt en over précies 3 maanden is het zover: Down The Rabbit Hole 2017! Daarom: tijd voor veertien nieuwe muzieknamen!

Reinigen (straat)kolken in de gemeente Beuningen BEUNINGEN - Vanaf 21 maart worden er in de gemeente Beuningen (straat)kolken gereinigd.  De werkzaamheden duren ongeveer zes weken. Om het reinigen van alle kolken mogelijk te maken, vraagt de gemeente om in de schoonmaakperiode geen auto's te parkeren boven een kolk, die langs de weg of een parkeerplaats ligt.

Uitreiking eerste starterslening in de gemeente Beuningen BEUNINGEN - Woensdag 22 maart reikte wethouder Hans Driessen de eerste starterslening in de gemeente Beuningen uit.

Duurzaamheidsmarkt ‘Energiek Beuningen’ op 1 april BEUNINGEN - Op zaterdag 1 april vindt de duurzaamheidsmarkt ‘Energiek Beuningen’ plaats in het Zolderpark, Mauritsplein 1 in Beuningen.