Rotonde Schoenaker Beuningen gedeeltelijk afgesloten BEUNINGEN - In juni worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de rotonde van de Schoenaker - Leigraaf in Beuningen. Het asfalt en de fundering van de rotonde Schoenaker Leigraaf zal worden vervangen.

Onderhoud aan waterleidingen in Beuningen BEUNINGEN - Van 29 mei tot en met de hele maand juni verricht Vitens dagelijks tussen 8:00 en 16:00 uur onderhoud aan de waterleidingen in de gemeente Beuningen. it betekent dat u hinder kunt ondervinden als ze bij u in de buurt aan het werk zijn.

Brug op de Mijl in Beuningen twee weken afgesloten BEUNINGEN - Vanaf volgende week worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de brug op de Mijl in Beuningen. De aannemer vervangt het brugdek en de leuningen en knapt de heipalen op.

Zwerfafvalbingo en knutselen met plastic+ Beuningen BEUNINGEN - Basisschool de Triangel in Beuningen stond woensdag 24 mei in het teken van energie en duurzaamheid. Tijdens de Dag van de duurzaamheid van de basisschool maakten de leerlingen onder andere kennis met afval(scheiding).

Down The Rabbit Hole zoekt doeners met goede ideeën EWIJK - De organisatie van festival Down The Rabbit Hole is op zoek naar een selecte crew doeners met goede ideeën, die willen meebouwen aan de nieuw te bouwen Burcht in het bos.

Onderhoud verkeerslicht fietsoversteek Schoenaker BBEUNINGEN - Van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni vindt er onderhoud plaats aan het verkeerslicht bij de fietsoversteek aan de Schoenaker t.h.v. de Koningsstraat in Beuningen.

Werkzaamheden Van Heemstraweg Winssen WINSSEN / BEUNINGEN - Van dinsdag 27 juni tot eind oktober voert de gemeente Beuningen werkzaamheden uit aan de Van Heemstraweg in Winssen. Tussen het kruispunt met de Notaris Stephanus Roesstraat en de gemeentegrens met Druten verandert de Van Heemstraweg op een aantal punten.

Gevonden en verloren spullen online melden in Beuningen BEUNINGEN - Bent u iets verloren of heeft u iets gevonden in de gemeente Beuningen dan kunt u terecht bij de gemeente.

Ook containerwassers actief in Beuningen BEUNINGEN - In de gemeente Beuningen zijn containerwassers actief, die doen alsof ze medewerkers van Dar zijn.

Culinaire hoogstandjes tijdens Beuningse Lentefeesten!! BEUNINGEN - Op 19, 20 en 21 mei, kan heel Beuningen en omgeving weer genieten van culinaire hoogstandjes onder het genot van live muziek op het Julianaplein, kermis op het Mauritsplein en braderie en activiteiten in het hele centrum van Beuningen!