Nieuwe namen 'Down The Rabbit Hole' bekend UPDATE: Het is een stormachtige dag maar er is bloedheet festivalnieuws! De organisatie van Down The Rabbit Hole heeft vandaag een aantal nieuwe namen bekend gemaakt: zonnegod Anderson .Paak & The Free Nationals komt naar de vijfde editie van Down The Rabbit Hole.

Bergman waarnemend burgemeester Beuningen BEUNINGEN - Daphne Bergman begint vandaag als waarnemend burgemeester van Beuningen, ze vervangt hiermee Carol van Eert. Van Eert is op donderdag 11 januari 2018 geïnstalleerd als burgemeester van Rheden. 

Leegstraat in Winssen afgesloten voor verkeer WINSSEN - Vanaf vandaag (15 januari) is i.v.m. werkzaamheden de Leegstraat in Winssen ter hoogte van de Karmijn afgesloten voor verkeer. Omrijden kan via de Van Heemstraweg, de Kennedysingel en Notaris Stephanus Roesstraat. Deze werkzaamheden duren tot vrijdag 19 januari.

Bestuurders negeren Matrixborden na ongeval A50 EWIJK - Zondagochtend werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A50, ter hoogte van de brug bij Ewijk.

GroenLinks wil veiligere verkeerssituatie bij sportvelden Beuningen BEUNINGEN - Sinds vorig jaar is de Ooigraaf ‘provisorisch’ geopend voor de doorgaand verkeer tussen Beuningen en Ewijk. Wie nu naar de sportvelden van hockeyclub MHCB, voetbalclub Beuningse Boys of korfbalvereniging NAS gaat treft een merkwaardige verkeerssituatie aan.

Jongens krijgen straf voor 'versieringen' in Beuningen BEUNINGEN - Het centrum van Beuningen ziet er tijdens de feestdagen altijd sfeervol uit. Bewoners en ondernemers doen hun best om alles mooi te versieren. 

Twee inbrekers aangehouden in Beuningen BEUNINGEN - Afgelopen nacht werd een bewoner van de Wolfbossingel in Beuningen wakker van een knal. Hij ging op onderzoek uit en zag dat er ingebroken was in zijn woning en dat zijn laptop was gestolen. Hierop belde hij met de politie. 

Pinnen met gestolen pinpas uit Beuningen in bureau GLD BEUNINGEN - Deze week in Bureau GLD een zaak met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17:20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.

Busje komt op zijn kant terecht op A50 richting Arnhem EWIJK - Zaterdagochtend is bij knooppunt Ewijk in de richting van Arnhem, een busje op zijn kant terecht gekomen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Jongeman maakt 'wheelie' in Beuningen en krijgt proces-verbaal BEUNINGEN - Donderdag 4 januari, omstreeks 20:15 uur zagen agenten in Beuningen een jongeman op een scooter een wheelie maken vlak voor een voetgangersoversteekplaats.