Wat te doen met extra snoei- en tuinafval in Beuningen BEUNINGEN - De meeste huizen in gemeente Beuningen hebben een tuin met veel groen. Een fijne plek. Én bron van extra snoei- en tuinafval. De gemeente geeft u wat tips om dit afval af te voeren.

Lichte verkeershinder door aanleg groen Van Heemstraweg WINSSEN - Weggebruikers kunnen in de periode van maandag 20 november t/m vrijdag 1 december op de kruising Leegstraat, Geerstraat en Deijnschestraat aan de Van Heemstraweg in Winssen lichte verkeershinder ondervinden.

Informatiemarkt over autisme in Beuningen BEUNINGEN - Wilt u meer weten over autisme? Over het aanbod van zorgaanbieders of hulpverlening? Onderwijs voor kinderen, jongeren en volwassen? Of over vrije tijd en autisme? Op woensdag 22 november vindt er in Zaal de Vrijboom te Beuningen een informatiemarkt plaats over autisme.

Leden D66 Beuningen hebben gekozen BEUNINGEN - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hebben de leden van D66 Beuningen de volgorde van de kieslijst bepaald. Na lijsttrekker Roel Kuppens staat Alwin Steeg op plek 2. Alwin is een jong, enthousiast en betrokken commissielid die zich de komende periode in de raad wil gaan inzetten voor alle inwoners van de gemeente Beuningen.

Automobilist ziet fietser over het hoofd in Beuningen BEUNINGEN - Donderdagmiddag omstreeks 17:00 uur heeft ongeval plaatsgevonden op de Wilhelminalaan in Beuningen. Hierbij is niemand gewond geraakt. 

Continuering Sjors Sportief & Sjors Creatief in Beuningen BEUNINGEN - Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten vorig schooljaar maar liefst 1800 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Sjors blijkt enorm populair onder de basisschooljeugd. 

Bomen en struiken planten in buitengebied in Winssen WINSSEN / BEUNINGEN - Op zaterdag 18 november 2017 is de feestelijke uitdeeldag van streekeigen plantmateriaal aan deelnemers van het project ‘Winssen in het Groen’ bij de familie van Beijnum aan de Poelsestraat 3 in Winssen.

Ruim 2300 huishoudens in Beuningen zonder stroom BEUNINGEN - Ruim 2300 huishoudens in Beuningen hebben maandagochtend te maken gehad met een stroomstoring. Het ging hierbij om het volgende postcodegebied: 6641. 

Politie zoekt eigenaar van aangetroffen damhert BEUNINGEN - De politie heeft afgelopen nacht een (tam)damhert aangetroffen, midden op de Van Heemstraweg in Beuningen, ter hoogte van de Haagstraat.

Politie Beuningen zoekt eigenaar van een gestolen fiets BEUNINGEN - Op zaterdag 11 november hebben agenten een man aangehouden op de van Heemstraweg tussen Weurt en Beuningen. De man was in het bezit van een vermoedelijk gestolen fiets, maar de politie heeft de eigenaar nog niet kunnen achterhalen.