Aanbrengen slijtlagen gemeente Beuningen BEUNINGEN -  Op woensdag 26 en donderdag 27 juli worden op een aantal wegen in de gemeente Beuningen een slijtlaag van kleine steentjes aangebracht. Het gaat om de Ingenieur van Stuivenbergweg en een deel van de Deijnschestraat in Winssen, Molenweg in Ewijk, Tichelaar in Beuningen en Jonkerstraat in Weurt.

Grote brand bij café 't Uuleke in Ewijk EWIJK - Bij café 't Uuleke aan de Julianastraat in Ewijk woedde in de nacht van maandag op dinsdag, een grote brand. De eerste melding kwam omstreeks 04:20 uur binnen. Rond 7:00 uur kon het sein ‘brandmeester’ gegeven worden. 

 Botulisme in de wijk Viermorgen BEUNINGEN - In de sloot bij de Viermorgen is botulisme aangetroffen. De gemeente heeft hier waarschuwingsborden geplaatst. Vermijd contact met het water en laat honden niet in het water zwemmen of ervan drinken.

Energiegebruik in Beuningen omlaag BEUNINGEN - Beheerders van buitensportaccommodaties en maatschappelijk vastgoed kunnen vanaf nu een stimuleringslening aanvragen voor het verduurzamen van hun accommodaties. Dit stelde de Beuningse gemeenteraad dinsdag 11 juli vast. Aanleiding voor het project is de Energievisie ‘Energiek Beuningen’, de routekaart voor een energieneutraal Beuningen in 2040.

Nijmeegse drugsdealer aangehouden door dronken bijrijder BEUNINGEN - De politie heeft woensdagavond een 25-jarige automobilist uit Nijmegen aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

D66 Beuningen: ideeën voor beter onderwijs zijn bekeken BEUNINGEN - D66 heeft op elke school in de gemeente Beuningen een pot met snoep achtergelaten, met de vraag de pot leeg te snoepen en daarna te vullen met ideeën om het onderwijs in Beuningen nóg beter te maken. 

Blauwalg aangetroffen in het Grindgat bij Weurt WEURT - Het wordt sterk afgeraden te gaan zwemmen in het Grindgat bij Weurt, hier is blauwalg aangetroffen, zo meldt Waterschap Rivierenland op Twitter. 

Roel Kuppens lijsttrekker D66 Beuningen BEUNINGEN - De leden van D66 in Beuningen hebben wederom Roel Kuppens gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Kuppens was eerder ook lijsttrekker in 2014 toen de partij, als nieuwkomer, direct met 3 zetels in de raad werd verkozen.

Asfaltwerkzaamheden in de gemeente Beuningen BEUNINGEN - Reef Infra voert in opdracht van de gemeente Beuningen asfaltwerkzaamheden uit. Tijdens de asfaltwerkzaamheden wordt er gewerkt aan de rijbaan, bestrating en de bermen. Reef Infra probeert hinder zoveel mogelijk te voorkomen. 

Onderhoud aan de stoep in Beuningen BEUNINGEN - De gemeente Beuningen voert samen met een aannemer tot het einde van het jaar op diverse locaties onderhoud uit aan de stoep. Ook vindt er onderhoud plaats aan sommige achterpaden.