Nieuwe namen 'Down The Rabbit Hole' bekend UPDATE 21 MAART 2018: Nog maar 100 (honderd!) dagen tot Down The Rabbit Hole 2018! Dat is al razendsnel en daarom zijn vandaag de laatste 39 bevestigingen van het muziekprogramma bekendgemaakt én ook is het blokkenschema gepubliceerd!

De twaalfde Maas en Waalse Schoonmaakdag: door weer en wind! BEUNINGEN - De gemeente Beuningen organiseerde afgelopen weekend voor de twaalfde keer de Maas & Waalse Schoonmaakdag. De snijdende kou weerhield de deelnemers niet. Ruim 700 inwoners zetten zich in om het zwerfafval in de gemeente op te ruimen. 

Veiling gevonden (brom)fietsen gemeentewerf Beuningen BEUNINGEN - Op de gemeentewerf staan een aantal gevonden fietsen en bromfietsen. Deze tweewielers zijn ergens in de gemeente gevonden. Op zaterdag 24 maart worden deze (brom)fietsen geveild bij de gemeentewerf (van Heemstraweg 95).

Beuningenaar winnaar van 204.000 euro bij Miljoenenjacht BEUNINGEN - Lee uit Beuningen heeft tijdens het programma 'Miljoenenjacht' wat op zondagavond wordt uitgezonden op RTL4, 204.000 euro gewonnen. De Beuningenaar speelde met koffer nummer '7' en ging akkoord met een bod van 204.000 euro, maar uiteindelijk bleek hij 2 miljoen euro in zijn koffertje te hebben.

Auto rijdt frontaal tegen boom in Beuningen [FOTO'S] BEUNINGEN - Zaterdagavond omstreeks 22:54 uur werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Van Heemstraweg in Beuningen.

Afspraken sociale huur in gemeente Beuningen BEUNINGEN - Op 13 maart zijn in Beuningen nieuwe afspraken gemaakt over huizen voor inwoners die zijn aangewezen op een sociale huurwoning. De gemeente Beuningen, woningcorporatie Standvast Wonen en de huurdersorganisatie Huurdersbelang Beuningen ondertekenden vandaag de prestatieafspraken voor 2018-2019.

Winkeldief aangehouden in Beuningen BEUNINGEN - De politie heeft woensdag een inwoner van Bosnië-Herzegovina aangehouden in Beuningen wegens winkeldiefstal.

Aanhouding na babbeltruc bij 89-jarige vrouw in Beuningen BEUNINGEN - Op 13 augustus 2017 wist een onbekende man met een mooi verhaal zich binnen te praten in de woning van een 89-jarige vrouw in Beuningen. Toen hij weer vertrok nam hij waarschijnlijk de portemonnee van de vrouw mee. De man stond gelukkig duidelijk op beeld van de bewakingscamera's. 

Doe mee aan de Maas&Waalse Schoonmaakdag BEUNINGEN -  Gemeente Beuningen organiseert de Maas & Waalse Schoonmaakdag. Op zaterdag 17 maart gaat de gemeente met zoveel mogelijk inwoners het zwerfafval te lijf.

Vermoedelijke drugsdealer aangehouden in Beuningen BEUNINGEN - De politie heeft vrijdag op een parkeerplaats aan de Koolzaadveld in Beuningen een vermoedelijke drugsdealer aangehouden, ook is er beslag gelegd op zijn auto.