Breng uw idee tot leven op de 'Motiemarkt' in Beuningen BEUNINGEN - Op donderdagavond 27 september organiseert de gemeenteraad van Beuningen een motiemarkt. Een markt waarop inwoners ideeën direct aan de man kunnen brengen bij raadsleden.

Wat te doen met extra snoei- en tuinafval in Beuningen BEUNINGEN - De meeste huizen in gemeente Beuningen hebben een tuin met veel groen. Een fijne plek. Én bron van extra snoei- en tuinafval. De gemeente geeft u wat tips om dit afval af te voeren.

Alle kinderen gelijke kansen met 'Kindpakket' in Beuningen BEUNINGEN - Gaat uw kind deze zomer voor het eerst naar de middelbare school? Dan is de kans groot dat u daarvoor bijvoorbeeld een laptop of computer aan moet schaffen. Als u een laag inkomen heeft, kunt u gebruik maken van het Kindpakket.

Beuningen feliciteert EK-goud waterpoloster Laura Aarts BEUNINGEN - Waterpolo-keepster Laura Aarts veroverde samen met het Nederlandse waterpoloteam vrijdag 27 juli de Europese titel in Barcelona. Wethouder Pim van Teffelen, sportwethouder van de gemeente Beuningen, feliciteerde op donderdag 2 augustus Laura Aarts persoonlijk in Beuningen. 

Fietspad naar Beuningse sportvelden open BEUNINGEN - Sinds vorige week is het nieuwe fietspad tussen ’t Hof van Campe (woonwijk in aanbouw) en de Beuningse Boys open. Via dit fietspad kunnen fietsers rechtstreeks naar voetbalclub de Beuningse Boys en het centrum van Beuningen fietsen.

Herdenking neergestorte Engelse bommenwerper in Beuningen BEUNINGEN - Op 23 juni 1943, tijdens WOII, werd om 1:45 uur een Engelse bommenwerperneergehaald in Beuningen. Daarbij kwamen zes mensen om het leven. Tijdens de doorkomst van de Nijmeegse Vierdaagse staat de gemeente Beuningen jaarlijks stil bij deze gebeurtenis.

Marjolein Buis opent Wimbledon tegen Japanse Yui Kamiji BEUNINGEN - Rolstoeltennisster Marjolein Buis heeft een lastige loting getroffen op Wimbledon. De 30-jarige Nederlandse opent het toernooi tegen Yui Kamiji. De Japanse is de huidige nummer 2 van de wereld. Buis staat zelf op plaats 5 op de wereldranglijst.

Marjolein Buis maakt rentree met finaleplaats in Berlijn BEUNINGEN - Rolstoeltennisster Marjolein Buis heeft de finale bereikt tijdens de German Open in Berlijn. In de eindstrijd was de Duitse thuisfavoriet Katharina Kruger de betere: 0-6, 4-6. Buis speelde in Berlijn haar eerste wedstrijden sinds Roland Garros, begin juni.

Beuningen gaat straatkolken reinigen BEUNINGEN - Deze weken worden alle gemeentelijke straatkolken in Beuningen gereinigd. De putten voor waterafvoer worden op werkdagen, vanaf 7:00 uur ‘s ochtends, schoongemaakt.

Botulisme aangetroffen bij waterplas in Beuningen BEUNINGEN - In de waterplas bij de Pottenbakker/Glazenier in Beuningen is botulisme aangetroffen. De gemeente heeft hier waarschuwingsborden geplaatst. Vermijd contact met het water en laat honden niet in het water zwemmen of ervan drinken. De gemeente plaatst waarschuwingsbordjes bij de sloot.