Lunchen met korting via het 'Kindpakket' in Beuningen BEUNINGEN - Het 'Kindpakket' is er voor alle kinderen in Beuningen welke niet kunnen sporten of andere leuke dingen kunnen doen doordat er thuis te weinig financiële middelen zijn.

Uniek Anjerconcert in Beuningen BEUNINGEN - Muziek kan emotie en herinneringen oproepen. Onze militairen hebben ook zo hun herinneringen aan muziek. Muziek hielp militairen en hun families tijdens vaak lange uitzendingen. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht stelde daarom een uniek Anjerconcert samen.

Toekomst voorspellen in Beuningen BEUNINGEN - Wat betekenen technologische ontwikkelingen voor inwoners, bedrijven en organisaties en voor de gemeente zelf? Wat als computers binnen onafzienbare tijd slimmer worden dan wij mensen?

Vrouwen aan de slag in Beuningen; 'De tafel van één' BEUNINGEN - Ben jij een vrouw die graag (weer) aan de slag wil? Maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen? Begin dan makkelijk en doe mee aan 'De tafel van één'! Op donderdag 24 mei start er een nieuwe groep in Beuningen.

Tiende kindergemeenteraad in Beuningen BEUNINGEN - Op dinsdag 5 juni is er voor de tiende keer een kindergemeenteraad in het gemeentehuis van Beuningen. Achtenveertig leerlingen van zes basisscholen doen mee.

Metingen op water voor baggerwerk Beuningen en Ewijk BEUNINGEN / EWIJK - In mei en juni laat Waterschap Rivierenland de toestand van sloten en weteringen in Beuningen en Ewijk controleren. Mogelijk ook in jouw tuin, als die grenst aan het water. De metingen bepalen of en hoe er wordt gebaggerd in 2019 en 2020.

Maak een melding van een buurtfeest of buurtbarbecue BEUNINGEN - Het is heerlijk lenteweer! Hoe leuk is het dan om met de straat of buurt een barbecue of feestje te houden? Het maakt de band met de buren sterker en komt de leefbaarheid in uw straat en buurt ten goede. Organiseert u een buurtfeest of buurtbarbecue? Let er dan op dat u hier een melding van maakt bij de gemeente.

Bedrijfsbus belandt na aanrijding in Beuningen in het water BEUNINGEN - De politie is op zoek naar een scooterrijder welke dinsdagmiddag omstreeks 14:00 uur op de Veendonk in Beuningen in aanrijding kwam met een bedrijfsbus. De bestuurder van de scooter is hierbij doorgereden.

Scooterrijders veroorzaken levensgevaarlijke situatie BEUNINGEN - Op zaterdag 12 mei heeft een groep scooterrijders voor een zeer gevaarlijke situatie gezorgd op de A73 bij Beuningen. Diverse media plaatsten beelden van de scooterrijders. De politie waarschuwt: dit moet je echt nooit doen, het is levensgevaarlijk!

Beuningen zoekt nieuwe burgemeester BEUNINGEN - Afgelopen januari stopte Carol van Eert als burgemeester van de gemeente Beuningen. Waarnemend burgemeester Daphne Bergman oefent deze belangrijke functie nu tijdelijk uit. De gemeente start binnenkort de zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor onze gemeente.