Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: De 024 Avondturen
DJ: Nonstop
Afsluiting Zevenheuvelenweg tijdens Vierdaagse

 

GROESBEEK - De Zevenheuvelenweg in Groesbeek is afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf zondag 15 juli 20:00 uur t/m woensdag 18 juli 20:00 uur. Uiteraard is de weg op donderdag 19 juli tijdens de doortocht ook afgesloten tot de laatste lopers weg zijn en alles weer is schoongemaakt en opgeruimd. Er geldt een parkeerverbod in verband met de veiligheid van de lopers. Het gaat hier om het gedeelte tussen de Meerwijkselaan en de Nieuweweg.

De afsluiting en het parkeerverbod moeten ervoor zorgen dat er zo min mogelijk parkeeroverlast is. Zo blijft de weg veilig voor lopers en weggebruikers. Om de afsluiting zo goed mogelijk te laten verlopen worden verkeersregelaars ingezet.

Parkeerverbod
Het parkeerverbod geldt voor de hele weg vanaf de grens met de bebouwde kom Berg en Dal tot aan het kruispunt met de Nieuweweg in Groesbeek. Het parkeerverbod duurt tot en met woensdagavond 20:00 uur.

Afsluiting
De afsluiting van de weg geldt voor al het gemotoriseerd verkeer en duurt ook tot woensdagavond 20:00 uur. De afsluiting is tussen het kruispunt met de Meerwijkselaan tot ongeveer 150 meter ten noorden van het kruispunt met de Kamp/Siep.

Bereikbaarheid
Bewoners en bedrijven kunnen via het kruispunt met de Meerwijkselaan de Zevenheuvelenweg blijven gebruiken. Vanzelfsprekend kunnen ook de hulpdiensten de weg nog bereiken.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!