Tweede 'Bedrijvendag 2017' gemeente Berg en Dal BERG EN DAL - Na de drukbezochte Bedrijvendag in 2015 wordt op 23 oktober de tweede Bedrijvendag georganiseerd. Tijdens de Bedrijvendag kunt u netwerken met uw collega-ondernemers uit de gemeente Berg en Dal.

Oefening Koninklijke landmacht gemeente Berg en Dal BERG EN DAL - In de week van 25 tot en met 29 september 2017 oefenen militairen van de Koninklijke Landmacht in de gemeente Berg en Dal. Het gaat om de oefening 'Deining en Doorbraak'.

Vrij zwemmen bij de 'Lubert' in Groesbeek GROESBEEK - Zwembad de Lubert is vanaf 11 september vier maanden lang op maandagmiddag van 13:00 tot 14:00 uur open voor vrij zwemmen. Aan het einde van de vier maanden wordt bekeken of er voldoende belangstelling is voor dit extra uurtje. 

Financiële ondersteuning voor ondernemers Berg en Dal BERG EN DAL - Loopt uw onderneming even niet zo goed en heeft u tijdelijk financiële hulp nodig? Of wilt u een bedrijf starten maar heeft u hiervoor niet voldoende geld? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van de Bbz regeling van de gemeente.

Afsluiting Nieuwe Holleweg Beek-Ubbergen BEEK-UBBERGEN - De Nieuwe Holleweg in Beek-Ubbergen is van 18 september tot en met 27 september tussen 7:00 uur en 17:00 uur afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

Aanhouding met getrokken pistool in Berg en Dal BERG EN DAL - Maandagmiddag kreeg de politie een melding binnen van een bedreiging in Berg en Dal. De verdachte zou daar nog ergens rondhangen. 

11e editie Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek GROESBEEK - In het weekend van 22 t/m 24 september vindt de 11e editie van de Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek plaats. Een mijlpaal voor een bijzonder evenement dat enorm bijdraagt aan de ontwikkeling van het toerisme en de bedrijvigheid in Groesbeek en omgeving.

Kunstgrasveld korfbalvereniging Klimop Kekerdom KEKERDOM / LEUTH - Het college van burgemeester en wethouders stelt aan de gemeenteraad voor om geld beschikbaar te stellen voor een kunstgrasveld bij korfbalvereniging Klimop Kekerdom-Leuth.

‘Doe Mee!-regeling’ gemeente Berg en Dal BERG EN DAL - Binnenkort beginnen de sportverenigingen en cultuurverenigingen weer met een nieuw sportseizoen en een nieuw cursusjaar. 

CycloMedia maakt foto’s in Berg en Dal BERG EN DAL - CycloMedia maakt foto’s in de gemeente Berg en Dal. CycloMedia maakt met speciaal uitgeruste auto’s 360-gradenfoto’s vanaf de openbare weg.