@groesbeek.nl definitief uit de lucht GROESBEEK - Op 1 maart gaan de e-mailadressen die eindigen op @groesbeek.nl definitief uit de lucht. De gemeente gebruikt al ruim een jaar e-mailadressen die eindigen op @bergendal.nl.

Gemeente Berg en Dal betaalt rekeningen sneller BERG EN DAL - De Vereniging Nederlandse Gemeenten benadrukt al een aantal jaar dat korte betaaltermijnen bijzonder belangrijk zijn.

Waterleiding gesprongen Molenweg in Groesbeek GROESBEEK - Dinsdag is een waterleiding gesprongen aan de Molenweg in Groesbeek, hierbij is de kelder van een electronicazaak volgelopen met water.

Voetbalclubs Berg en Dal krijgen vogelhuisjes BERG EN DAL - In maart krijgen alle voetbalclubs in de Gemeente Berg en Dal 5 vogelhuisjes van de gemeente, deze vogelhuisjes zijn speciaal voor spreeuwen. Want spreeuwen kunnen ervoor zorgen dat de grasmatten heel blijven.

Berg en Dal onderneemt actie tegen windmolenpark BERG EN DAL - Berg en Dal onderneemt op verschillende fronten actie tegen de Kranenburgse plannen voor een windmolenpark aan de Kartenspielerweg.

124 hardrijders op Nieuweweg in Groesbeek GROESBEEK - Bij een snelheidscontrole donderdagochtend 16 februari op de Nieuweweg in Groesbeek zijn 124 overtredingen geconstateerd, in totaal werden er 1154 voertuigen gecontroleerd.

200 jaar Koninkrijk Leuth en Kekerdom KEKERDOM / LEUTH - Op 1 maart 1817 werden, door grenscorrecties, Leuth en Kekerdom Nederlands. Op zaterdag 4 maart 2017 wordt uitgebreid stil gestaan bij ‘200 jaar Koninkrijk’.

Een “echte” raadsvergadering kinderen Millingen aan de Rijn MILLINGEN AAN DE RIJN - In januari bezochten twee gemeenteraadsleden de Martinusschool in Millingen aan de Rijn. De school is op dit moment bezig met een project over onder andere (lokale) politiek. De raadsleden hebben toen iets over dit onderwerp verteld.

Leeftijdsbandjes tijdens carnaval Berg en Dal BERG EN DAL - Carnaval staat voor de deur. Om te voorkomen dat jongeren onder de 18 jaar alcohol drinken, gaat de gemeente Berg en Dal ook dit jaar gemeentebreed werken met leeftijdsbandjes.

Symbolische sleuteloverdracht gemeente Berg en Dal BERG EN DAL - Op vrijdag 24 februari ontvangen de prinses en zeven prinsen carnaval de symbolische sleutel van de gemeente Berg en Dal van burgemeester Mark Slinkman.