Project 'Stekkenberg' in Groesbeek voor kerst klaar GROESBEEK - Het riool van de Stekkenberg wordt de komende maanden vervangen. De werkzaamheden worden in 10 fases uitgevoerd; globaal van kruispunt tot kruispunt. Hierdoor wordt telkens maar een gedeelte van de weg afgesloten. Hier wordt dan een kleine omleiding ingesteld.

Aanhoudingen voor afnemen en dealen van drugs in Groesbeek GROESBEEK - De politie heeft twee verdachten afkomstig uit Nijmegen en Groesbeek aangehouden op vermoedelijk het dealen en het afnemen van harddrugs. Tevens is het voertuig van de vermoedelijke dealer inbeslaggenomen alsmede een geldbedrag

Vervolgbijeenkomst Kansenkaart Duurzame Energie Groesbeek BERG EN DAL - Komen er zonnepanelen of windmolens? En zo ja, waar dan? Deze en andere vragen over hoe de gemeente Berg en Dal duurzame energie gaat opwekken stonden centraal in verschillende bijeenkomsten in de dorpen van gemeente Berg en Dal.

Schrik niet, het is een militaire oefening! GROESBEEK - Van 24 tot en met 26 mei 2018 oefenen militairen van de Koninklijke Landmacht in de gemeente Berg en Dal. De militairen oefenen in de buurt van Well, Nieuw Bergen, Ottersum, Malden en Groesbeek.

Onderhoud aan Veurweg en Bosweg in Beek-Ubbergen BEEK-UBBERGEN - De gemeente gaat onderhoud uitvoeren aan de Van der Veurweg en de Bosweg in Beek-Ubbergen. Deze wegen zijn van sleche kwaliteit. In de week van 21 mei starten nutsbedrijven met werkzaamheden aan de kabels en leidingen.

Gemeente Berg en Dal wint zaak tegen 'Wob misbruiker' BERG EN DAL - Zeven maanden na de zitting bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (RvS), heeft deze uitspraak gedaan in de hoger beroepszaak tegen een Wob-misbruiker. Het door de gemeente Berg en Dal ingestelde hoger beroep is gegrond verklaard. 

Stroomstoring treft huishoudens in Nijmegen NIJMEGEN - Meerdere huishoudens in Nijmegen kampen momenteel met een stroomstoring. Verwacht wordt dat om 16:00 uur het probleem is opgelost.

Win 4 tickets voor Abba Fever op 31 mei in Groesbeek! GROESBEEK - Abba Fever: een ABBA-tribute act van topniveau! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een vijfkoppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer in het Cardo theater.

3D-printer uitproberen? Dit kan in Groesbeek GROESBEEK - Van koffiekopjes tot oorbellen, steeds meer objecten kunnen met een 3D-printer geprint worden. Toch blijft 3D-printen voor veel mensen iets ongrijpbaars. Wil je wel eens een 3D-printer uitproberen? Dat kan op 30 mei 15.30 tot 17.00 uur tijdens de 3D-workshop in Bibliotheek Groesbeek. 

Doorgereden na aanrijding Kloosterstraat in Groesbeek GROESBEEK - Maandagochtend 7 mei j.l. omstreeks 09:00 uur is er een 20-jarige vrouw van haar scooter gereden op de Kloosterstraat in Groesbeek. Bij de kruising met de Ambachtsweg werd zij aangereden door een automobilist(e) welke er vandoor ging.