Kat beschoten in Groesbeek, politie zoekt getuigen GROESBEEK - In Groesbeek is in de omgeving van de Heumensebaan een kat door een nog onbekend persoon beschoten met vermoedelijk een luchtdrukwapen.

Burgemeester biedt eigenaar van café De Comm excuses aan GROESBEEK - Zaterdag 22 juli heeft de gemeente een geplande geluidmeting gedaan bij het straatevenement Summervibes in Groesbeek. Hierbij is geconstateerd dat de geluidnorm buiten werd overschreden. 

Evenement Groesbeek gestopt vanwege overschrijden geluidsnorm GROESBEEK - Café 'De Comm' aan de Dorpsstraat in Groesbeek heeft zaterdag het evenement SummerVibes om 22:30 uur noodgedwongen moeten stoppen. Dat was niet vanwege het slechte weer, maar omdat de geluidsnorm werd overschreden.

Ruim 10.000 huishoudens getroffen door stroomstoring BERG EN DAL - In de gemeente Berg en Dal en omgeving hebben ruim 10.000 huishoudens te kampen met een stroomstoring. Het gaat hierbij om de postcodegebieden 6551 t/m 6579.

Bonita Theunissen maakt mooiste doelpunt van het seizoen GROESBEEK - Bonita Theunissen heeft het mooiste doelpunt van het seizoen gemaakt in de Eredivisie Vrouwen. Zij maakte dit doelpunt in de wedstrijd tegen FC Twente in september 2016. 

Groesbekenaar de cel in voor poging tot doodslag partner GROESBEEK - De rechtbank Gelderland veroordeelde een 26-jarige man uit Groesbeek voor poging tot doodslag van zijn partner. De man kreeg een celstraf van 4 jaar en tbs met voorwaarden opgelegd.

Man veroordeeld voor dodelijk ongeval, Groesbekenaar overleden GROESBEEK - De rechtbank Limburg acht een 76-jarige man uit Afferden schuldig aan het veroorzaken van een dodelijk ongeluk op 15 mei 2016 in Siebengewald. 

Politie zoekt vernielers van kermisattracties Beek-Ubbergen BEEK-UBBERGEN - In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 juli zijn er op de kermis in Beek-Ubbergen vernielingen gepleegd aan de kassa van de draaimolen en aan de oliebollenwagen.

Henk Kersten 'Conciërge van het Jaar' in Berg en Dal GROESBEEK - Henk Kersten van Kentalis Terwindt in Groesbeek is de winnaar van de Conciërge van het jaar verkiezing. Hij ontving zijn prijs uit handen van Theo Giesbers ( juryvoorzitter) en Tessa Vorderman (Fractievoorzitter D66 Berg en Dal en raadslid) in aanwezigheid van zijn collega’s van de school.

Nieuw speeltoestel Wylerbergmeer BERG EN DAL - Op 19 juni jl. opende wethouder Sylvia Fleuren samen met Leisurelands directeur Erik Droogh een nieuw speeltoestel op recreatiegebied Wylerbergmeer.