Cursus ‘Gezonde Voeding hoeft niet duur te zijn’ Groesbeek GROESBEEK - Waarom is gezond eten altijd zo duur? Een veelgehoorde vraag. Maar klopt dat eigenlijk wel? En wat is nou gezond? Daar bestaan veel verschillende ideeën over. Meer weten? Kom dan 30 mei naar de cursus ‘Gezonde Voeding hoeft niet duur te zijn’. van 20:00 tot 22:00 uur in Buurtmarkt Breedeweg aan de Bredeweg 61 in Groesbeek.

Berg en Dal zet larven in tegen bladluizen BERG EN DAL - De gemeente Berg en Dal heeft afgelopen weken 170 zakjes met larven van lieveheersbeestjes opgehangen in de buurt van eiken en lindenbomen. De larven van lieveheersbeestjes eten bladluizen.

VERMIST: 23-jarige Cherissa Asare uit Groesbeek GROESBEEK - Sinds zaterdag 20 mei wordt de 23-jarige Cherissa Asare uit Groesbeek vermist.

Gemeente Berg en Dal sluit 2016 af met een positief saldo BERG EN DAL - De gemeente Berg en Dal heeft 2016 afgesloten met een plus van € 893.000. Dit blijkt uit de jaarstukken die het college aan de gemeenteraad heeft gestuurd. Grote meevallers zijn de kosten voor bijstand (€ 375.000) en het geld dat de gemeente van het Rijk krijgt (algemene uitkering; € 301.000).

Compleet nieuwe Jan Linders supermarkt voor Groesbeek GROESBEEK - Woensdag 17 mei opende in Groesbeek een gloednieuwe Jan Linders supermarkt, gelegen aan de Spoorlaan 5.

Aannemer veroordeeld tot betalen van 1,6 miljoen aan Berg en Dal GROESBEEK - De rechtbank Gelderland heeft Van Erk bv veroordeeld tot het betalen van 1,6 miljoen euro, te vermeerderen met de wettelijke rente en proceskosten.

Weekmarkt Groesbeek bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd GROESBEEK - In 1977 was de eerste weekmarkt in Groesbeek. Op 6 juni van dat jaar bouwden marktkooplieden voor het eerst hun kramen aan de Spoorlaan. Dat doen ze sindsdien elke dinsdag. Al 40 jaar markt in Groesbeek.

Achilles’29 Vrouwen 1 versterkt met Melissa Evers GROESBEEK - Achilles’29 Vrouwen 1 heeft zich versterkt met Melissa Evers van PSV Eindhoven. De 24-jarige Melissa maakt na dit seizoen de overstap naar Achilles’29 en gaat een contract tekenen voor één seizoen.

Concept vastgesteld nieuwe APV Berg en Dal BERG EN DAL - Burgemeester en wethouders hebben een concept vastgesteld van een nieuwe Algemene plaatselijke verordening (APV) voor de gemeente Berg en Dal. In de APV staan regels over de openbare orde en veiligheid en over het woon- en leefklimaat.

Hondenpoep verleden tijd rondom school Berg en Dal BERG EN DAL - Woensdag 10 mei onthulde wethouder Alex ten Westeneind, samen met kinderen van basisschool Titus Brandsma in Berg en Dal, vier anti-hondenpoepbordjes.