Frontale botsing auto op motor Graafseweg Wijchen [FOTO'S] WIJCHEN - Vrijdag heeft eind van de middag op de Graafseweg in Wijchen een frontale botsing plaatsgevonden tussen een motorrijder en een auto. De motorrijder (een 53 jarige man uit Grave) is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Auto klapt tegen boom in Hernen door laagstaande zon HERNEN - Op het Tunnelpad in Hernen is zondag rond 11:15uur een man gewond geraakt toen hij met zijn auto op een boom klapte. Oorzaak van het ongeval was de laagstaande zon, waardoor de man verblind werd toen hij de parkeerplaats op reed.

Brandend snoeiafval Koolbergseweg Wijchen WIJCHEN - De brandweer kreeg dinsdagochtend rond 11:35 uur een melding binnen van een buitenbrand aan de Koolbergseweg in Wijchen.

Vrouw gewond op rotonde Randweg-Noord Wijchen [FOTO'S] WIJCHEN - Maandagmorgen heeft er kort voor 9.00uur een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde Randweg-Noord / Hoefsestraat. Een 46 jarige vrouw uit Wijchen komende met haar fiest vanuit de richting hoefsestraat en rijdende richting Veenhof, werd op de fietsoversteekplaats geschept door een auto welke op de rotonde afsloeg in de richting van de Schoenaker.

Brand bij Mawi Wijchen [FOTO'S + VIDEO] WIJCHEN - Dinsdagochtend is er brand uitgebroken in het pand van Mawi, aan de rotonde bij de Praxis. Brandweer en politie waren na de melding (6.47uur) snel ter plaatse, de brandweer had de brand snel onder controle. Volgens de officier van dienst van de politie is er vermoedelijk sprake van brandstichting; een persoon is op verdenking daarvan ook aangehouden.

39-jarige Wijchense beroofd en bedreigd met nepwapen WIJCHEN - In de nacht van zaterdag op zondag 18 september is een 39-jarige vrouw uit Wijchen bedreigd, vermoedelijk met een nepwapen, en beroofd van haar telefoon.

Auto volledig uitgebrand Homberg Wijchen [FOTO'S] WIJCHEN – Een felle autobrand heeft in de nacht van maandag op dinsdag een personenauto volledig verwoest. De brand vond plaats in de Wijchense woonwijk de Homberg. De politie sluit niet uit dat er sprake is van brandstichting

Fietsster gewond op rotonde Meerdreef Wijchen

WIJCHEN - Vrijdagmiddag om circa half drie vond er een ongeval plaats op de rotonde van de Meerdreef in Wijchen. Een fietsster botste met nog onbekende oorzaak op de zijkant van een auto. Het slachtoffer bleef na de klap op de grond liggen.

Zwaar gewonde na ongeval op A326 Wijchen [FOTO'S]

WIJCHEN - Woensdagochtend is rond 10 uur een automobilist(e) zwaargewond geraakt toen deze ter hoogte van de Heilige Stoel in Wijchen van de weg raakte op de A326. De auto sloeg meerdere malen over de kop en kwam in de berm tot stilstand. De brandweer van Wijchen moest er met spreiders aan te pas komen om de bestuurder te kunnen bevrijden. Het slachtoffer was er zo slecht aan toe dat ook de traumahelikopter werd opgeroepen.

Brand ontstaan in spouwmuur door onkruidbrander

WIJCHEN - Maandagmiddag rond 16:00 uur werd de brandweer van Wijchen opgeroepen i.v.m. een woningbrand in de Wijchense wijk Diepvoorde (18e) straat. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het om een brand te gaan in een spouwmuur van de woning.