Algemeen
Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende eigenaar.

Privacy
Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Onze website maakt gebruik van cookies. Deze worden gebruikt voor het functioneren en verbeteren van de website.

Copyright
Niets van de deze website mag worden verveelvoudigd, op welke manier dan ook, zonder de uitdrukkelijke, voorafgaande toestemming van de beheerders. Er wordt naar gestreefd om uitsluitend oorspronkelijk tekst- en fotomateriaal en/of eigen materiaal te gebruiken op deze website. Wanneer dit niet mogelijk zou zijn, dan gebeurt het gebruik onder de strikte voorwaarde dat al het materiaal uitsluitend voor informatieve en/of educatieve doeleinden wordt verspreid en beroept Media 024 zich op het wettelijk gedefinieerd citeer- en persrecht voor het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal. Op al het fotomateriaal berust copyright. Ongeautoriseerd kopiëren, overnemen en/of deeplinken in welke vorm dan ook is verboden. Zie Auteurswet 1912.

Browser info
Onze website is getest met Firefox, Chrome en Internet Explorer.

Afbeeldingen
Op onze site en folders maken wij gebruik van diverse afbeeldingen. In de meeste gevallen zijn het afbeeldingen die wij via het instuurformulier, e-mail of andere (digitale) wijze hebben verkregen. In uitzonderlijke gevallen, in ieder geval bij niet-commerciële berichten, gebruiken wij afbeeldingen die wij via het internet hebben gevonden. In de meeste gevallen betreffen dit foto’s die aangemerkt staan als “Publiek Domein“.

De redactie van Media 024 spant zich uiterst in om van ingezonden materialen de rechtmatige eigenaar te achterhalen en te contacteren. In sommige gevallen kan het voorkomen dat het ons niet lukt de rechtmatige eigenaar te vinden. Mocht u de rechtmatige eigenaar zijn van fotomateriaal en/of videomateriaal, neem vooral contact met ons op! Op deze wijze kunnen we alsnog uw naam vermelden, of indien gewenst de betreffende foto vervangen/verwijderen.

Claim auteursrechten

Claims/facturen t.a.v. copyright welke worden verzonden naar Media 024 of haar handelsnamen, zonder vooraf constructief overleg, worden niet in behandeling genomen en afgewezen. Neem altijd eerst contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij nemen dan z.s.m. contact met u op om tot een oplossing te komen.