Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: Classics & Hits
DJ: Non Stop

FACEBOOK.COM/REGIO024

Vierdaagsefeesten: programma vrijdag 21 juli 2017

 

NIJMEGEN -  De redactie van Regio 024 heeft al weer voor de laatse dag/avond van de Vierdaagsefeesten een aantal tips op een rijtje gezet! Kijk hier voor het complete programma!

Wij wensen alle wandelaars heel veel succes met de laatste loodjes!
Hierbij de laatste tips van de redactie dit jaar! Hou volgend jaar tijdens Vierdaagsefeesten opnieuw onze digitale agenda in de gaten...

 


Daniel Cane
Vrijdag 21 juli van 15:00 uur tot 16:00 uur - Ramblas

Wat krijg je als je de enige knuffelbeer die niet goed ligt bij de vrouwen combineert met een gitaar en een band? Daniel Cane & The Rebellion! Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten, het verliezen, maar ook het terugvinden van de liefde. In 2014 speelde de band meer dan 80 keer in oa. Bibelot, Atak, Tivoli en op het Valkhof Festival. Ook 3FM haakte aan, toen Daniel namens Sander Hoogendoorn een aantal gelukkigen mocht wakker spelen.

2015 wordt sterk geopend met een showcase op Eurosonic/Noorderslag die wordt gevolgd door een tour als supportact van Danny Vera en losse supports voor artiesten als Stef Classens, Cas Ronckers, Kim Churchill en De Dijk. Ook festivals als Oranjepop en bevrijdingsfestival Zwolle worden aangedaan en als kers op de taart worden de heren geselecteerd voor Popronde 2015.

In juni verschijnt de debuut EP Home, in de zomer worden een groot aantal festivals gespeeld waarna Daniel Cane & The Rebellion zich gaan opmaken voor hun eerste album, en natuurlijk wereldheerschappij.


Dweilorkesttreffen grande finale
Vrijdag 21 juli van 17:00 uur tot 18:00 uur

Voor deze Dweilmiddag is een gebied aangewezen vanaf de Wedren naar de binnenstad. Diverse orkesten treden op in dit gebied om tijdens dit grootse Dweilfeest de wandelaars feestelijk in te halen. Om 17.00 uur vindt de grande finale plaats op Kelfkensbos, dat wil je niet missen!


Snollebollekes
Vrijdag 21 juli van 19:00 uur tot 01:00 uur

Matrixx Live aan de Kade heeft zich binnen enkele jaren al diep gevestigd als een van de belangrijkste locaties tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Dit jaar van 15 t/m 21 juli is er op het plein voor Holland Casino iets meer ruimte gecreëerd voor de feestende massa aan de Waalkade. Naast de Dj’s van Q-Music the Party presenteert Matrixx weer een spannende live line-up met Broederliefde, André Hazes, Wolter Kroes, Vengaboys, Vinchenzo van ‘The Voice’, Snollebollekes en Kraantje Pappie. 

19:00-20:00 J-Flava
20:00-21:30 Q-Music the Party
21:30-22:00 Snollebollekes
22:00-01:00 Q-Music the Party met Het Foute Uur live


Bart en Alex
Vrijdag 21 juli van 19:30 uur tot 00:00 uur - Cafe van Ouds

Bart en Alex zijn absolute fenomenen in Nijmegen en verre, hele verre omstreken! Even rustig boodschappen doen zit er nauwelijks nog in voor deze helden. De hordes fans zijn niet van ze af te slaan, zo geliefd zijn ze. Want nog nooit hebben ze verzuimd er een gigantisch feest van te maken en ook deze editie zullen ze de tent weer volledig op zijn kop zetten.


Causes
Vrijdag 21 juli van 20:30 uur tot 21:30 uur - Stevenskerk

De Engels-Nederlandse indiepopband Causes maakte begin 2015 een vliegende start toen hun eerste single ‘Teach Me How To Dance With You’ werd opgepikt door Radio 538 en 3FM. Frontman Rupert Blackman verhuisde in 2008 als straatmuzikant van Londen naar Utrecht, schreef met en voor o.a. Alain Clark en BLØF, maar in Causes stort hij pas echt zijn hart en ziel uit. Hun debuutalbum ‘Under Bridges That You Built For Me’ verscheen in 2016.