Ruim €2.000,- voor stichting N.E.C. Doelbewust NIJMEGEN - Vorige week liepen er vele wandelaars de 101ste Nijmeegse Vierdaagse. Vijf deelnemers hebben gelopen voor stichting N.E.C. Doelbewust. Dit deed men door van te voren geld in te zamelen via een crowdfundingsplatform. 

Bezoekersrecord Vierdaagsefeesten Nijmegen

 

NIJMEGEN - Deze vrijdag lag de nadruk op vrij. Vrij om lekker door Nijmegen wandelen, vrij om de wandelaars aan te moedigen en ondanks de drukte kon iedereen zich vrij door de stad te bewegen.

Gordijntje open, gordijntje dicht - Aflevering 8 NIJMEGEN - Vorig jaar hebben wij het item Gordijntje open, Gordijntje dicht geintroduceerd. Vanwege het succes is dit item weer terug! In Elst hebben wij diverse mensen gesproken die de deelnemen aan de 101e Nijmeegse vierdaagse Dit is gordijntje open, gordijntje dicht Aflevering 8.

Gordijntje open, gordijntje dicht - Aflevering 7 NIJMEGEN - Vorig jaar hebben wij het item Gordijntje open, Gordijntje dicht geintroduceerd. Vanwege het succes is dit item weer terug! In Elst hebben wij diverse mensen gesproken die de deelnemen aan de 101e Nijmeegse vierdaagse Dit is gordijntje open, gordijntje dicht Aflevering 7.

Wedren afgesloten voor kijkers van Vierdaagse NIJMEGEN – De aankomstplaatst van de vierdaagse, de Wedren is weer open. De Wedren was afgesloten om de toestroom van mensen te kunnen managen.

Bert van der Lans loopt 70ste keer vierdaagse NIJMEGEN – Bert van der Lans uit Nijmegen is de eerste in de geschiedenis die 70 Vierdaagsen heeft uitgelopen. Om half drie vrijdagmiddag arriveerde hij bij de eretribune, waar hij een speciaal cadeau van echt goud kreeg omgehangen.

Zelf gaf hij aan dat “dat het lekker ging”, Van der Lans liep in 1947 zijn eerste vierdaagse, sindsdien heeft hij geen elke vierdaagse gemist.

Rode Kruis prikt minder blaren op laatste dag Vierdaagse NIJMEGEN - Het Rode Kruis hoeft tijdens de vierde Vierdaagsedag minder vaak in actie te komen in vergelijking met voorgaande dagen. Onderweg worden nog wel blaren geprikt maar vooral op de Wedren slaan de lopers het geprik met de naalden liever over.

Al bijna 1,3 miljoen mensen op Vierdaagsefeesten NIJMEGEN – Dit jaar hebben de vierdaagsefeesten al ruim 1,3 miljoen bezoekers betrokken. Afgelopen donderdag trok het feest een kwart miljoen feestvierders.

Vierdaagsefeesten: programma vrijdag 21 juli 2017 NIJMEGEN -  De redactie van Regio 024 heeft al weer voor de laatse dag/avond van de Vierdaagsefeesten een aantal tips op een rijtje gezet! Kijk hier voor het complete programma!

Vierdaagsefeesten dag 6 NIJMEGEN - Dag zes van Vierdaagsefeesten. De feestfinish is in zicht. Nog even doorstappen voor de professionele feestgangers en dan tellen we al weer af naar 2018. Unieke Donderdag, een dag waarop de welkome wind de stad weer even opfriste na de zinderende dagen.