Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: Classics & Hits
DJ: Non Stop
Gewonde na schietincident Leuvensbroek Nijmegen [UPDATE]


UPDATE: De politie heeft gisterenavond, kort na een schietincident in de Lindenholtse wijk Leuvensbroek omstreeks 18.00 uur, twee Nijmegenaren van 17 en 20 jaar aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn bij het schietincident waarbij een 19-jarige Nijmegenaar gewond is geraakt. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. Wat de aanleiding is van het conflict is nog onduidelijk.

Kort na het schietincident werd het slachtoffer zittend in een auto aangetroffen. Bij het slachtoffer was eerste hulp verleend. Hij werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De plaats delict werd direct uitgebreid afgezet.

Heikopter
Vanuit de lucht werden door de politie overzichtsfoto’s gemaakt ten behoeve van het onderzoek. Een eerste verhoor maakt duidelijk dat dit conflict bij toeval op deze locatie heeft plaatsgevonden. Het schietincident had even zo goed in Malden of Groesbeek hebben kunnen plaatsvinden.

Mobiele post voor vragen
De politie zet vanmiddag vanaf ongeveer 13.00 uur een mobile post op de parkeerplaats om wijkbewoners die met vragen zitten in de gelegenheid te stellen, deze aan de wijkagenten te kunnen stellen.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


NIJMEGEN - Maandagavond heeft er omstreeks 18:00 een schietincident plaatsgevonden in Nijmegen (Leuvensbroek). De schietpartij vond plaats op een parkeerplaats bij het winkelcentrum. 1 persoon raakte lichtgewond, de kogel die werd afgevuurd, zou de hand en de arm van het slachtoffer hebben geraakt. 


De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden en doet nader onderzoek, er waren meerdere mensen getuige van het incident. Een getuige beweert dat er twee jongens op een brommer zaten, waarvan er 1 een andere jongen heeft beschoten. De politie doet onderzoek.

Agenten met kogelwerende vesten zijn ter plaatse en de buurt is met linten afgezet, ook werd er een politiehelikopter ingezet.