Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: Classics & Hits
DJ: Non Stop
Koerier beroofd van geld in Nijmegen

 

NIJMEGEN - Een maaltijdkoerier is vrijdagavond 2 februari j.l. omstreeks 19:30 uur in Nijmegen beroofd van zijn geld. Dat gebeurde bij een flat aan het Pilasterpad. De koerier wilde een bestelling bezorgen, toen twee jongens hem bedreigden. 

De twee jongens bedreigden de koerier met een mes. Nadat de koerier zijn geld had afgegeven, kon hij vluchten en bij een flatwoning aanbellen. Daar is de politie gebeld. Er is meteen een onderzoek gestart.

Wie heeft er iets gezien?
De politie is nu op zoek naar mensen die vrijdagavond in de buurt van het Pilasterpad in Nijmegen iets opvallends hebben gezien. Het slachtoffer van de beroving omschrijft de jongens als:

 • Allebei rond de 17 jaar
 • Donkere huidskleur
 • Een jongen is rond de 1.80-1.85m lang, de andere jongen is ongeveer 1.80m
 • Beide jongens hadden zwarte kleding aan
 • Een van de jongens had een capuchon op en een skeletmasker voor

 • Hebt u iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben? Of hebt u camerabeelden uit de omgeving waarop iets opvallends te zien is? Bel dan de politie via 0900-8844. Denkt u te weten wie deze daders zijn, maar blijft u liever anoniem? Bel dan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

  Andere beroving
  Een uur na deze beroving werd een jongeman in Nijmegen bij een pinautomaat beroofd. Dat gebeurde bij de Gemsstraat. Meer informatie is hier te vinden. De politie heeft beide berovingen in onderzoek, en bekijkt ook of er een verband is tussen beide zaken.

  Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!