Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: Classics & Hits
DJ: Non Stop
Gewelddadige overval op geldloper in Groesbeek [+ UPDATES]


Update 18.24 uur
Het slachtoffer van de overval is nagekeken door ambulancepersoneel en wordt nu opgevangen op een politiebureau. De ontruimde woningen worden weer vrijgegeven. Het afgezette gebied wordt verkleind. De politie zet het onderzoek ter plaatse voort, ook wordt er verder onderzoek naar de daders gedaan. Uw tips blijven welkom. Er worden meerdere vragen gesteld over een mogelijke buit, in het belang van het onderzoek doet de politie hier geen mededelingen over op dit moment.

Update 18.12 uur
De EOD is klaar met het onderzoek. Er zijn geen explosieven aangetroffen. De situatie op de Kloosterstraat in Groesbeek is weer veilig. Wel is er nog een afzetting omdat de politie onderzoek doet.

Update 17.32 uur
Het slachtoffer van de overval is in veiligheid gebracht. De EOD is nog bezig met het onderzoek, er zijn nog drie huizen ontruimd. De verdachten zijn nog voortvluchtig, verschillende getuigen hebben ons al met tips gebeld. Zie u de verdachten in legerkleding? Bel meteen 112!

Update 16.55 uur
Inmiddels is duidelijk dat er twee verdachten bij de overval betrokken zijn. De mannen hebben volgens getuigen legerkleding aan en mutsen op. Ziet u deze mannen? Of hebt u ze gezien rond Groesbeek? Bel meteen met de politie via 112.

Update 16.40 uur
De EOD is gearriveerd en gaat onderzoek doen in verband met de dreiging met explosieven.

Update 16.20 uur
De politie zoekt onder meer met een helikopter naar de verdachte of verdachten. Heb u een man of mannen op een scooter gezien die zich verdacht gedroegen in of rond Groesbeek? Bel dan meteen met de politie.


GROESBEEK - De politie onderzoekt een overval bij de Boerenbond aan de Kloosterstraat in Groesbeek. De overval werd rond 15.00 uur gepleegd op een geldloper. De verdachten zijn op een scooter gevlucht. De politie is een grote zoekactie gestart om de verdachten op te sporen. Bij de overval is gedreigd met explosieven. Daarom komt de EOD ter plaatse om onderzoek te doen. De omgeving is door de politie ruim afgezet, enkele huizen in de buurt zijn ontruimd.