Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: Classics & Hits
DJ: Non Stop
Tankwagen met melk gekanteld na uitwijken voor auto [FOTO'S]


GROESBEEK - Zondagmorgen is op de Cranenburgsestraat in Groesbeek iets voor 11.00 uur een ongeluk gebeurd. Na een uitwijkingsmanoeuvre kwam een Duitse vrachtwagen van FrieslandCampina in de berm terecht.

De tankauto vol met melk reed in eerste instantie een vrachtwagen tegemoet, waarvoor de chauffeur rustig is gaan rijden. Vervolgens werd de melkwagen ingehaald door een luxe personenauto die de tankauto afsneed. Hierdoor heeft de chauffeur van de tankwagen noodgedwongen uit moeten wijken, waardoor deze met zijn rechterkant in de zachte berm geraakte.

Door het grote gewicht van de vrachtwagen is deze enkele meters verderop gekanteld in de berm. Meerdere brandweerwagens hebben hulp verleend. De chauffeur is niet gewond geraakt en kon zelfstandig het voertuig verlaten. De berging van de vrachtwagen zal nog enkele uren in beslag nemen. Er is onder andere een grote kraanwagen onderweg om de vrachtwagen te bergen.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de personenauto en/of de bestuurder van de tegemoetkomende vrachtwagen. Heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van dit ongeval? Neem dat contact op met de politie via 0900-8844.