Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: De 024 Nachttrein
DJ: Nonstop
Brandweer rukt uit naar felle woningbrand Overasselt


OVERASSELT - Zondag woedde er laat in de avond een felle woningbrand aan de Laagstraat in Overasselt. De bewoners vermoedden dat de brand was ontstaan, doordat er een zogenaamde 'E-sigaret in de oplader in brand was gevlogen', nader onderzoek moet dat nog bevestigen.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hadden het vuur ook snel onder controle. De brandweer schaalde op naar 'middel brand'. De woning werd zondagavond tijdelijk onbewoonbaar verklaard. Een bewoner van het huis kwam de brand op het spoor nadat hij rond elf uur een harde knal in de woning hoorde. Toen hij de brand beneden ontdekte heeft hij de deur van de woonkamer direct dichtgedaan, hierdoor kon de brand zich niet snel uitbreidden.

Iedereen kon op tijd in veiligheid worden gebracht. Ook de drie honden werden snel uit de woning gehaald. De bewoners worden tijdelijk elders opgevangen. Hoe groot de schade aan de woning is, wordt maandag onderzocht. Mocht de E-sigaret en lader de oorzaak van de brand geweest zijn dan is dat niet voor het eerst in Nederland; Op deze website staat meer informatie daaromtrent.

Copyright Media 024 | Foto's: Luuk Merkus

{phocagallery view=category|categoryid=31}