Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: MiddagMix
DJ: Non Stop
Bestuurder rijdt door, na ongeval A50 [VIDEO]

Foto: Politie.nl

BEUNINGEN / EWIJK - Zondagochtend om iets voor 11.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A50 bij Ewijk, waarbij 4 auto's betrokken waren. De auto's liepen flinke schade op. Er werden veel hulpverleners ingezet, ter plaatse kwamen o.a. een traumaheli, 3 brandweervoertuigen en 4 ambulances. Drie personen moesten voor controle naar het ziekenhuis. En de vermoedelijke veroorzaker reed door zonder zich om de slachtoffers te bekommeren.


Agenten bij incident op snelweg
De politie is op zoek naar getuigen die wellicht het kenteken weten van de doorgereden auto. Het zou gaan om een donkerkleurige Volkswagen, vermoedelijk van het type Touran. Door het wisselen van rijstrook door de Volkswagen op de A50 van Eindhoven richting Apeldoorn, net voor de brug bij Ewijk, moest de bestuurder van een grijze Seat uitwijken waarna hij de macht over het stuur verloor. Vervolgens botste hij tegen een blauwe Opel, die op zijn beurt weer tegen de vangrail botste.

De inzittenden van de beide auto’s, twee gezinnen uit Helmond kwamen voor een deel met de schrik vrij: drie van hen moesten voor controle naar het ziekenhuis wegens nek-, rug- en heupklachten. Door de klap slingerden brokstukken ook over de rijbaan voor tegenliggers waardoor twee andere auto’s schade opliepen. Ben u getuige? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Video Siem Breunisse: 'Hulpdiensten spoeden zich naar het ongeval'