Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: De 024 Nachttrein
DJ: Nonstop
Na ongeval gevluchte bestuurder aangehouden [UPDATE]

Foto: Luuk Merkus / Persbureau Heitink

UPDATE: 28 maart 2018, 21:00 uur
WIJCHEN - Gisteravond omstreeks 21.50 uur vond een eenzijdig ongeval plaats op de Randweg Noord in Wijchen. Een personenauto kwam met de wielen rechts in de berm en raakte daar een lantaarnpaal en een boom.  De auto vloog in brand en de bestuurder ging er vandoor. De auto brandde volledig uit en werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

Een getuige gaf de politie een goed signalement van de gevluchte bestuurder, waarna men direct met meerdere eenheden naar de man gezocht heeft. Na enige tijd werd de 31-jarige verdachte gevonden en aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol. Op het bureau blies hij 615 Ugl (max. 220 Ugl toegestaan). Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De Wijchenaar werd daarna overgedragen aan de collega's in Uden. Hij wordt namelijk ook verdacht van een daar eerder die avond gepleegde vernieling. De politie heeft inmiddels met meerdere getuigen gesproken, echter komen nog graag in contact met getuigen die de bestuurder kort na het ongeluk uit de auto hebben zien komen en/of weg zien gaan.


Oorspronkelijke bericht

WIJCHEN - Een felle autobrand heeft dinsdagavond omstreeks 22:00 uur een personenauto volledig verwoest. De brand vond plaats aan de Randweg Noord in Wijchen. De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Daarna vloog het voertuig in brand.


Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder van de auto in geen velden of wegen te bekennen, hulpdiensten hebben tevergeefs gezocht. Het is nog onbekend of hij of zij gewond is geraakt. Ondanks het snelle optreden van de brandweer was de auto niet meer te redden.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!