Radio 024: De Beste Classics & Hits !


Classics & hits
Nu: MiddagMix
DJ: Non Stop
Heumen zet mantelzorgers in het zonnetje!

 

HEUMEN - Mantelzorgers hebben een belangrijke rol in onze samenleving. Ieder jaar in november, rond de Dag van de Mantelzorg, besteedt de gemeente Heumen dan ook extra aandacht aan mantelzorgers die langdurig zorg bieden aan een partner, kind, familielid, vriend of kennis. De gemeente doet dit in de vorm van een cadeaubon van € 50: de mantelzorgwaardering. 

''Bent u inwoner van de gemeente Heumen en heeft u een mantelzorger die u wilt bedanken? Dan kunt u bij de gemeente Heumen tot 1 oktober een verzoek voor de mantelzorgwaardering indienen.'' Zo meldt de gemeente Heumen.

Aan het aanvragen van een mantelzorgwaardering zijn een aantal voorwaarden verbonden: u moet wonen in de gemeente Heumen, de zorg die u krijgt van uw mantelzorger is langdurig en intensief. U mag voor maximaal twee mantelzorgers een aanvraag indienen. Uw mantelzorger(s) hoeft niet woonachtig te zijn in de gemeente Heumen.

Aanvragen
U kunt de mantelzorgwaardering aanvragen via het aanvraagformulier op heumen.nl/mantelzorgwaardering. Het aanvraagformulier kunt u ook ophalen bij de receptie van het gemeentehuis (Kerkplein 6, Malden) of bij Mantelzorg Heumen (Broekkant 16, Malden). Zij kunnen ook helpen met het invullen van het formulier. Het aanvraagformulier stuurt u vervolgens op naar de gemeente Heumen.


Snel op de hoogte blijven over het belangrijkste nieuws uit de regio? Volg/like onze facebookpagina!